Selfie çekmek isterken canından oldu

Selfie çekmek isterken acı şekilde hayatını kaybedenler arasına bir kişi daha eklendi. Tayland’da bir turist, uçurumlarla dolu yolda selfie çekerken trenden uçuruma yuvarlandı. Turist, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Selfie çekmek isterken canından oldu
Selfie çekmek isterken canından oldu
GİRİŞ 29.12.2022 06:41 GÜNCELLEME 29.12.2022 06:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Arkadaşlarıyla birlikte tatil için gittiği Tayland’da, hareket halindeki trende selfie çekmeye çalışan 45 yaşındaki Patrick Ward trenden metrelerce aşağıya düştü. Görgü tanıkları, adamın fotoğraf çekmek için trenin kapısını açmaya çalıştığını söyledi.

Kurtarma ekipleri, zorlukla indikleri yamacın 8 metre aşağısına düşen adamı yaklaşık yarım saat boyunca hayata döndürmeye çalıştı. Ancak turist, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Kastamonu 1 yıl önce Şikayet Et
    Süper. Oksijeni boşa tüketen biriydi
    Cevapla
  • Işık 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir sefi uğruna ya Rab ne canlar gidiyor.
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüh bir kafasız daha öldü
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı