Kamboçya'da otelde can pazarı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Kamboçya'nın Poipet kentindeki Grand Diamond City adlı otelde çıkan yangın sonucu 27 kişi hayatını kaybetti, 112 kişi yaralandı.

Kamboçya'da otelde can pazarı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Kamboçya'da otelde can pazarı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
GİRİŞ 29.12.2022 10:16 GÜNCELLEME 31.12.2022 11:47

Kamboçya'nın Tayland sınırındaki Banteay Meanchey eyaletine bağlı Poipet kentindeki Grand Diamond City Oteli'nde yangın çıktı.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ilk yardım ekipleri sevk edilmesi üzerine otelde mahsur kalan çalışanlar için kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Yetkililer, 27 kişinin hayatını kaybettiğini bildirirken, 112 kişinin dumandan zehirlenerek ya da pencerelerden atlamaları sonucu yaralandıkları belirtildi.

Sosyal medyada yayılan görüntülerde ise, otelde mahsur kalanların pencerelerden atlamaya çalıştıkları görüldü.

Yangının, yılbaşı süslemelerinde kullanılan ışıklı dekorasyon ürünlerinin ısınarak alev almasından dolayı çıktığı ifade edildi.

KAYNAK: İHA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!