Yarasanın ısırdığı çocuk öldü

Meksika'da yarasa tarafından ısırılan 3 kardeşten biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GİRİŞ 30.12.2022 06:59 GÜNCELLEME 30.12.2022 09:54
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Meksika'nın Oaxaca eyaletine bağlı Palo de Lima köyünde, yaşları 2, 7 ve 8 olan üç kardeş yarasa tarafından ısırıldı.

Oaxaca Eyaleti Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, yarasa tarafından ısırıldıktan sonra kuduz şüphesi ile hastaneye kaldırılan üç kardeşten 7 yaşındaki çocuğun yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirtildi.

Diğer iki kardeşin tedavisine ise devam edildiği fakat 8 yaşındaki çocuğun durumunun ağır olduğu ve mekanik vantilatöre bağlandığı ifade edildi. Bebeğin ise, çocuk hastalıkları servisinde tutulduğu ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yetkililer, kuduz hastalığından şüphelenilen ve su korkusu belirtisi gösteren çocuklara kesin teşhis konulması için laboratuvar sonuçlarının beklendiğini bildirdi.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Eren 1 yıl önce Şikayet Et
    Balık avlarımı anımsıyorum sulama kanalında avlanırken elime çok çarpardı tüylü bir canlı huylanırdım fakat hiç ıssırılma durumu yaşamadım genelde köprülerin kuytu yerlerinde olurdu yuvaları günbatımından itibaren yaşam alanları idi uçmaları olağandı elime değidklerinde inanılmaz huylanıyordum evimizdede yakalmıştım çarşaf atmıştım üzerine dikkat etmek gerek ölümden dolayı üzntümü ifadeedeyim.
    Cevapla
  • Dağdelenoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Adı yarasa olsa da, demek ki göründüğü kadar masum yararlı değilmiş. bu yaratık.
    Cevapla
  • dede 1 yıl önce Şikayet Et
    beyın yıyen bakterıye tedavı ası oretılöelı bekterı labatuarları acıll gelıyor hastalı zoöbı hastalıgı tatlı solarda yasıyor ıkı devlette gorun du beyın yıyen bakterıyı acıl tedavı ve beyın kanser hızlandırmalı bılım adamları cozum uretılmelı dunya saglık orgutu harekete gecmelı.
    Cevapla
  • VETERINER_50 1 yıl önce Şikayet Et
    Yarasalar Kuduz virüsünü taşıma ihtimali yükseltir
    Cevapla
  • Arda 1 yıl önce Şikayet Et
    Aşı yapmamış olabilirler mi ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dubai'deki havalimanı sele teslim oldu! Uçakların zor anları kamerada
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu