Ukrayna ve AB Zirvesi Kiev’de yapılacak

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile yaptığı telefon görüşmesinde, Ukrayna-Avrupa Birliği (AB) Zirvesi’nin Kiev’de yapılmasının kararlaştırıldığını duyurdu.

Ukrayna ve AB Zirvesi Kiev’de yapılacak
Ukrayna ve AB Zirvesi Kiev’de yapılacak
GİRİŞ 03.01.2023 10:23 GÜNCELLEME 03.01.2023 10:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski Ukrayna ve AB Zirvesi'nin 

Ukrayna Devlet Başkanlığı Basın Ofisi’nden yapılan açıklamada, Zelenski ve Leyen arasında geçen konuşmada Ukrayna’ya yönelik finansal desteğin yanı sıra Ukrayna-AB Zirvesi’ne ilişkin kararların da alındığı belirtildi.

3 ŞUBAT'TA BİR ARAYA GELECEKLER

Ofisin resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, “Taraflar, 3 Şubat'ta Kiev'de yapılacak bir sonraki Ukrayna-AB zirvesinden beklenen sonuçları görüştüler ve hazırlık çalışmalarını yoğunlaştırma konusunda anlaştılar. Bu zirvede, ortak direnç, ortak zafer hedefi kapsamında bu yıl için önemli yeni adımlar özetlenecek” denildi.

KAYNAK: DHA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    işte o an toplanti zamani insallah Rusyadan öyle bir bomba gelsinki hepsi havalara ucsun cokdan hak ediyorlar AB li beceriksizler kendi halkalari kan agliyor umurlarinda degil ekonmi dibe vurdu perisan durumda almanyada dahi bir hasda bebek icin hastande ne yar var neden personel yüzlerce km uzaklardki hastanlere ambulanlarla sevk ediliyorlarha bebekler ölürse Allah korsun uumurlarinda degil zaten bu HACLILAR mahsum insanlari öldürmek icin zevk aliyorlar amma insan hayati kurtarmaya asla sempari bakmazlar!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi