Putin'in arkasındaki gizemli sarışın: Erdoğan'a dondurmayı veren de oymuş

Putin'in etkinliklerinde sıklıkla göze çarpan gizemli bir isim var. Söz konusu sarışın, Putin'in yeni yıl konuşmasında asker kıyafetiyle görüntülendi. Birkaç farklı ismi olan sarışının 2019'da Erdoğan'a dondurma ikram ettiği ortaya çıktı.

GİRİŞ 03.01.2023 13:28 GÜNCELLEME 04.01.2023 07:52
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, geleneksel yeni yıl konuşmasını yaparken arkasında duran askerlerden biri dikkat çekti.

Putin'in arkasındaki askerlerin, Ukrayna savaşında yer aldıkları duyurulmuştu.

Üniformalı sarışın Rus fotoğrafta yer alan üç kadından biriydi. Rusya'da Telegram hesaplarına düşen kadının adı Yüzbaşı Anna Sidorenko olarak açıklandı.

İlginç olan ise söz konunu kadının son birkaç yıldır Vladimir Putin'in fotoğraflarında farklı karakterlerle ortaya çıkması.

İngiliz tabloid gazetelerinde yer alan bilgilere göre; 2016 yılında balıkçı olan kadın, bir sonraki yıl kilise üyesi olarak Putin'le birlikte poz verdi. 

Rus basınında yer alan haberlere göre kadının kimliğine ilişkin iki farklı iddia bulunuyor. Kadının Rus lider Putin'in güvenlik ekibinde yer aldığı belirtiliyor. Bir diğer iddia ise Kremlin'in bu tarz işlerde aktörler ve aktristlerle çalıştığı.

ERDOĞAN'A DONDURMA VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2019 yılında Moskova'ya giderek Vladimir Putin'le görüşmüştü. Ülkedeki bir etkinliğe katılan liderler fuardaki dondurma standından dondurma almıştı. O dönem de gündem olan kadının adı haberlerde Kornetto Ajan olarak geçmişti.

KAYNAK: NTV
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 10
  • milli 1 yıl önce Şikayet Et
    rus istihbaratı iste... putinin adamları...
    Cevapla
  • Ahndndr0701 1 yıl önce Şikayet Et
    kızkardeşidir
    Cevapla
  • Kahrol CHPKK.... 1 yıl önce Şikayet Et
    reis kimseden birsey yeme..bunlardan hersey beklenir..
    Cevapla
  • Doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Putinin kendisi öyleydi.
    Cevapla
  • ince memed 1 yıl önce Şikayet Et
    Kgb lidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'