FETÖ'cü Enes Kanter'den Batı'ya skandal Türkiye çağrısı!

ABD'de firari olan FETÖ beslemesi Enes Kanter, bir kez daha haddini aştı. Time dergisine yazdığı makalede skandal ifadeler kullanan Kanter, resmen Batı'ya Türkiye'ye müdahale etmesi için çağrıda bulundu.

GİRİŞ 05.01.2023 03:42 GÜNCELLEME 05.01.2023 09:41
Bu Habere 387 Yorum Yapılmış

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in manevi oğlu, Yunan bayrak direğine sarılan Enes Kanter bir kez daha haddini aştı. ABD'de firari olan FETÖ'cü Enes Kanter, meşhur Time dergisinde yazdığı makalede Türkiye'yi hedef aldı.

FETÖ'cü Enes Kanter, Yunan bayrak direğine sarıldıFETÖ'cü Enes Kanter, Yunan bayrak direğine sarıldı

SKANDAL MAKALE

Enes Kanter, "Batı, Erdoğan'ın Tehlikeli Oyununu Sürdürmeyi Bırakmalı" başlıklı makalede, Ukrayna savaşında diplomatik çözüm yollarına başvuran Türkiye'yi, "Rusya'ya yaptırım uygulamamak" ile itham etti.

FETÖ'cü Kanter, Papa'dan böyle yardım dilendi: Erdoğan ülkemi mahvediyorFETÖ'cü Kanter, Papa'dan böyle yardım dilendi: Erdoğan ülkemi mahvediyor

"TÜRKİYE, NATO İÇİNDEKİ RUS TRUVA ATI"

Türkiye'nin Rusya-Ukrayna savaşındaki ara bulucu rolü birçok dünya lideri tarafından takdir edilirken, Enes Kanter ise makalede, "Savaşı engelleyemedi, başarısız oldu. Şimdi de Erdoğan ara buluculuk rolüyle prim topluyor, konumunu Batı'ya karşı koz olarak kullanıyor. Erdoğan, kendisini dünya lideri olarak tanıtıp güvenilirliğini arttırmaya çalışıyor. Batı da bu blöfe ses çıkarmıyor." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin Rusya'ya yaptırım uygulamayan tek NATO üyesi olduğunu söyleyen Kanter, "Türkiye, NATO içindeki Rus Truva atı." dedi.

Yalanı ortaya çıktı! FETÖ'cü Enes Kanter'in Birleşmiş Milletler oyunu tutmadıYalanı ortaya çıktı! FETÖ'cü Enes Kanter'in Birleşmiş Milletler oyunu tutmadı

"ÖFKEM TÜRK TOPLUMUNUN ÇOĞUNA"

15 Temmuz darbe girişimiyle 251 vatandaşı, askeri ve polisi şehit eden FETÖ için "Gülen Hareketi" diyen Enes Kanter, "Hepimiz Erdoğan'ın nasıl yozlaştığını, mutlak güce adım adım eriştiğini gördük. Ama benim öfkem sadece Erdoğan'a değil, ayrıca Türk toplumunun çoğuna. Türkler, Kürtlere ve Gülen Hareketi'ne uygulanan sistematik baskı ve insan hakları ihlallerine nasıl sessiz kalabildi? Bunlara sadece sessiz kaldılar hatta daha kötüsü destek oldular." dedi.

"DEMOKRASİ İÇİN AYAKLANMA VAKTİ GELMİŞTİR"

Makalede skandal sözler sarf eden FETÖ'cü Enes Kanter, Batı'ya, "Türkiye'ye müdahale edin" çağrısında bulundu. Kanter, "Batı, tüm bu olanlara nasıl sessiz kalabildi? Erdoğan'ı durdurmak istemiyorlar mı? Erdoğan iktidarı devam etsin diye mi uğraşıyorlar? Türkiye halkının demokrasi için ayaklanma, Batı'nın da ona destek verme vakti gelmiştir. Batı, Türk halkının yanında durup, demokrasiyi yüceltecek mi?" diye sordu.

MAKALEYİ BEDAVA YAYIMLADI

Öte yandan, normalde makalelerini okumak isteyenlerden aylık abonelik talep eden Time, Enes Kanter'in makalesini ise tamamen bedava olarak yayımladı.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 387
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir vatandaş olarak Bu zübük Enes KANTER denen mahlukatın MİT tarafından neden buruşturulmadığına üzülüyorum. İbreti alem için bikaçı "merdivenden kaymış boynunu kırmış" haberi yayılacak kii, bu vatan hainleri ülke dışında gölgelerinden korkar halde titrek adımlarla yürüyecekkk...
    Cevapla
  • Ahmet Yasin gürhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslına baksınlar Ya Ermeni Ya yahudi Ya hiristiyan Amerika köpekleri bu ülkemizin tozu bile sana senin gibilerine haram olsun
    Cevapla
  • Gerçek 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk kimliği taşıyan ama gerçekte türk olmayan biri ....!
    Cevapla
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Demokrasiyi savunurken aynı anda müdahaleyi savunuyor. Tam bir darbeci ve zır cahil.
    Cevapla
  • hiçkimse 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH(cc) size ONULMAZ dert versin.. (ıslah olup TÖVBE ETMEYECEKSENİZ..)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...