Mısır'da bir binanın çökmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybetti

Mısır'ın güneyindeki Asyut ilinde, bir binanın çökmesi sonucu 6 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

Mısır'da bir binanın çökmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybetti
Mısır'da bir binanın çökmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybetti
GİRİŞ 09.01.2023 04:14 GÜNCELLEME 09.01.2023 04:14

Asyut Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, olaya ilişkin bilgi verildi. Açıklamaya göre, Asyut Valisi Tümgeneral Isam Saad, Asyut'un batısında 5 katlı bir binanın çöktüğünü kaydetti.

Olayın ardından başlatılan arama-kurtarma çalışmalarında, enkazda 6 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını vurgulayan Saad, 2 kişinin de yaralandığını aktardı. Açıklamada, Asyut Valisi'nin, "enkazın kaldırılması, çöken bina ve bölgedeki tüm binaların incelenmesi, olayın nedenlerinin ortaya çıkarılması için bir komite kurulması" yönünde karar aldığı ifade edildi.

Yerel basında ise yaşlı bir kadının, Kur'an-ı Kerim'e sarılmış şekildeki cansız bedeninin enkazdan çıkarılmasına ilişkin görüntüler dikkati çekti.

KAYNAK: AA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor