Hollanda'dan Netanyahu'ya iki devletli çözüm hatırlatması

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, "Hollanda, (Filistin meselesinde) iki devletli çözümü desteklemeye devam edecek" dedi.

Hollanda'dan Netanyahu'ya iki devletli çözüm hatırlatması
Hollanda'dan Netanyahu'ya iki devletli çözüm hatırlatması
GİRİŞ 11.01.2023 21:32 GÜNCELLEME 11.01.2023 21:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Rutte, Twitter'dan yaptığı açıklamada, göreve başlayan yeni İsrail hükümetini tebrik etmek için İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini duyurdu. Rutte, görüşmede Hollanda-İsrail ilişkilerini ve Filistin meselesini ele aldıklarını kaydetti.

Rutte, Netanyahu'ya Filistin meselesinde iki devletli çözüm modelini savunduklarını hatırlatarak, "Hollanda'nın iki devletli çözüm ilkesini desteklemeyi sürdüreceğinin altını çizdim" ifadesini kullandı. İki devletli çözüm modelinin tehlikeye sokulmasına karşı olduklarını anımsatan Rutte, "Bunu tehlikeye sokacak her adıma karşıyız" değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 1
  • Morelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalanci israile parasal destek veren ulkelerin basinda hollanda vardir hollanda basininda israile karsi tek haber bulamassiniz hep haklidir mesru mudava diyerek boyle israile hakli gosterirler iki devlet dedigi filistinin topragi kalmadi kalanida al demek istiyor hep yalan ustune kurulmus yonetimdir hollanda hasta millet uyusturucu alkolist halkini zombi yapmis hepsi kes
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!