İran'da doğal gaz patlaması: 3 kişi öldü

İran'ın Batı Azerbaycan eyaletine bağlı Bukan şehrinde bir konutta meydana gelen doğal gaz patlamasında 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

İran'da doğal gaz patlaması: 3 kişi öldü
İran'da doğal gaz patlaması: 3 kişi öldü
GİRİŞ 13.01.2023 01:29 GÜNCELLEME 13.01.2023 02:41

İran'ın Batı Azerbaycan eyaletine bağlı Bukan şehri Kaymakamı Babahan İskenderi, doğal gaz hattındaki kaçaktan kaynaklandığı düşünülen patlamaya ilişkin açıklamada bulundu. İskenderi, patlamanın meydana geldiği yapının tamamının, yandaki iki yapının ise yüzde 70'inin yıkıldığını belirtti.

İtfaiye ekiplerinin enkazdan 3 kişinin cansız bedenini çıkardığını aktaran İskenderi, yaralı 3 kişinin ise hastanede tedavi altına alındığını kaydetti.

ÖLÜ VE YARALI SAYISININ ARTMASINDAN ENDİŞE EDİLİYOR

İskenderi, enkaz altındaki 3 kişinin telefonlarına cevap verdiğini ve bu kişilerin kurtarılması için çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Görgü tanıklarının anlattığına göre enkaz altında başkalarının da bulunabileceğini aktaran İskenderi, ölü ve yaralı sayısının artmasından endişe ettiklerini sözlerine ekledi.

Öte yandan Bukan Belediyesi İtfaiye ve Güvenlik Hizmetleri Başkanı Resul Marufi, arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü, enkaz altında insanlar olduğuna ilişkin işaretler bulunduğunu dile getirdi. İlk belirlemelere göre olayın bir doğal gaz patlaması olduğunu kaydeden Marufi, patlamanın kesin nedeninin henüz tam olarak bilinmediğini, gaz şirketinden uzmanların araştırmalarını sürdürdüklerini söyledi.

KAYNAK: AA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber