Patrik Kirill'den tehditvari mesaj: Rusya'nın yenilgisi feci sonuçlara yol açar

Rus Ortodoks Kilisesi lideri Patrik Kirill, Rusya'nın yenilmesinin dünya için feci sonuçlara yol açabileceğini söyledi. Kirill, Rusya'yı yok etme arzusunun "dünyanın sonu" anlamına geleceğinin anlaşılması için Tanrı'ya dua ettiğini söyledi.

GİRİŞ 20.01.2023 14:10 GÜNCELLEME 20.01.2023 16:30
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Rus Ortodoks Kilisesi lideri Patrik Kirill, Rusya'yı yok etmeye yönelik herhangi bir girişimin dünyanın sonunu getireceği konusunda uyardı.

"BU 'DÜNYANIN SONU' ANLAMINA GELİR"

Patrik Kirill, "Bugün dünyaya, ülkemize ve tüm insanlığa yönelik büyük tehditler var. Bugün Rusya'yı yenme arzusu çok tehlikeli şekil aldı. Tanrı'ya, delilerin aklını başına getirmesi ve Rusya'yı yok etme arzusunun 'dünyanın sonu' anlamına geleceğini anlamalarına yardım etmesi için dua ediyoruz" dedi.

"RUSYA, TOPRAKLARINI VE HALKINI KORUMA GÜCÜNE SAHİP"

Rusya'nın güçlü silahları ve her zaman kazanma arzusuna sahip vatanseverleri olduğunu söyleyen Patrik Kirill, "Çok endişeli bir dönemdeyiz. Ancak Tanrı'nın Rus topraklarını terk etmeyeceğine; Rusya'nın topraklarını ve halkını koruyacak güce sahip olduğuna inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 26
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    çini unuttun galiba
    Cevapla
  • Dağdelenoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar daraldıkça aba altından sopa göstermeye çalışıyorlar. BenceRusyasız ve ABDsiz bir dünya daha güzel olur. Hatta Çini de eklersek bu listeye dünya daha da rahatlar ve güzelleşir.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tipe bakin gece disarda görsem damagimi cekerim
    Cevapla
  • -Gözlemci 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz yoksak sizlerde yok olursunuz nükleer atarız diyor..içimizde deliler var mesajı veriyor gibi
    Cevapla
  • Hyt 1 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar Tutuşmaya başladı çünkü Avrupa ukraynaya ha bire yardım ediyor işler Rusya' nin istediği gibi gitmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan silah ihracatı adımı! Hükümete flaş İsrail çağrısı
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt