İsrail hayranı çıktı! Irkçı Paludan Danimarka polisinden bakın ne istemiş

İsveç'in başkenti Stockholm'de Kur'an-ı Kerim'e saldırı düzenleyen Danimarkalı siyasetçi Rasmus Paludan'ın, Danimarka polisininde Müslümanlara İsrail ordusu gibi davranmasını istediği paylaşımları ortaya çıktı.

İsrail hayranı çıktı! Irkçı Paludan Danimarka polisinden bakın ne istemiş
İsrail hayranı çıktı! Irkçı Paludan Danimarka polisinden bakın ne istemiş
GİRİŞ 25.01.2023 20:47 GÜNCELLEME 25.01.2023 20:47
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

NATO üyeliği için Türkiye'nin onayını bekleyen İsveç'te bir skandal yaşandı. İslam düşmanı Danimarkalı siyasetçi Rasmus Paludan, kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'i Stockholm'deki Türk Büyükelçiliği'nin önüne polis koruması eşliğinde ateşe verdi.

İslam düşmanı Paludan'ın bu alçak saldırısı sonrası Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinden tepki geldi. Türkiye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere siyasetçiler ve vatandaşlar Paludan'ın alçak saldırısına çok sert tepki gösterdi. Çok sayıda sivil toplum kuruluşu İsveç Büyükelçiliği önünde toplanarak Kur'an-ı Kerim'e yapılan bu saldırıyı protesto etti.

PAYLAŞIMLARI ORTAYA ÇIKTI

21 Ocak'ta Kur'an-ı Kerim yakarak çirkin provokasyona imza atan ırkçı Rasmus Paludan'ın İsrail hayranı olduğu ortaya çıktı. Paludan'ın sosyal medya hesabından İsrail'i ve Filistin işgalini övdüğü paylaşımlar yaptığı tespit edildi. Facebook'ta İsrail bayrağı ve Yahudi kipası ile fotoğraflar paylaşan Paludan'ın Danimarka polisininde Müslümanlara İsrail ordusu gibi acımasızca davranmasını istediği belirlendi.

 

 

KAYNAK: HABER7
Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 47
  • Alpaslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Zibidinin uşağı, elbet gün gelecek. Hasbunallah ve nimel vekil
    Cevapla
  • levent baykan 1 yıl önce Şikayet Et
    arab dunyasi sessiz iran sessiz çok ilginc
    Cevapla
  • Tugay 1 yıl önce Şikayet Et
    Kafam bozuluyor git danimarkaya anlinin ortasindan kursunu sIK
    Cevapla
  • İstanbul'lu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kur'an ı Kerim'i gökten indiren elbette koruyacağını gene Kuran'da bildirdi. Ancak acizliğimden Rabb'ime sığınıyorum. Elbette İsveç, Danimarka ve bu işi organize eden devlet ve yetkilileri bütün duyarsız vatandaşlarınıda feci akıbetler bekliyor. Kimine bunları görmekte nasib olacaktır..
    Cevapla
  • BALCU 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir çıfıt Ukrayna yı savaşa soktu. Ikincisi Müslümanlara savaş için zemin arayışında. Hristiyan alemi de bu zokalari yutma peşinde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi