Michael Jackson'ı canlandıracak isim belli oldu!

Ünlü sanatçı Michael Jackson’ın hayatını konu alacak filmde şarkıcıyı, yeğeni Jaafar Jackson’ın canlandıracak. Açıklamayı yapan Jaafar Jackson “Michael Amcamın hikayesini hayata geçirmekten gurur ve onur duyuyorum” dedi.

Michael Jackson'ı canlandıracak isim belli oldu!
Michael Jackson'ı canlandıracak isim belli oldu!
GİRİŞ 01.02.2023 01:02 GÜNCELLEME 01.02.2023 01:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde 2009 yılında yaşama veda eden ‘Popun Kralı’ ünvanlı efsane sanatçı Michael Jackson’ın yaşamını konu alacak filmde, ünlü sanatçıyı yeğeni Jaafar Jackson canlandıracak.

Jaafar Jackson dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Michael Amcamın hikayesini hayata geçirmekten gurur ve onur duyuyorum. Dünyanın her yerindeki tüm hayranlara, yakında görüşürüz” ifadelerini kullandı.

Jaafar Jackson, Michael Jackson’un erkek kardeşi ve yine şarkıcı olan Jermaine Jackson’un oğlu. Filmin yönetmeni Antoine Fuqua ise “Michael olarak Jafaar Jackson’ı duyurmaktan gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Michael Jackson'ı, kendisi gibi şarkıcı olan erkek kardeşi Jermaine Jackson’un oğlu Jaafar Jackson canlandıracak. 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • MJ hayranı 1 yıl önce Şikayet Et
    Michael ne kadar da yakışıklıymışsın. Hep onun Müslüman olmuş olabileceğini düşünerek teselli bulmaya çalışıyordum ama, sanırım bu çok düşük bir ihtimal :( Milyonları kendine hayran bırakan adam! Konserlerinde millet deliriyordu binlerce kişi bayıldı bu adam için, en sonunda mutsuz yapayalnız ve aç bir şekilde öldü
    Cevapla
  • miço 1 yıl önce Şikayet Et
    müslüman oldu diye öldürdüler diyenler var ama nedir bilmiyorum inşaallah olmuştur sonuçta dünya starıydı şimdide ronaldonun olmasını bekliyoruz inşaallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı: ‘Köylerde nüfus kalmadı’