O ülkede büyük skandal! Türkiye'deki depremzedeler için toplanan yardımları ateşe verdiler

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından depremzedeler için toplanan yardımlar gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklandı.

GİRİŞ 13.02.2023 20:34 GÜNCELLEME 14.02.2023 10:42
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş merkezli şiddetli depremlerin büyük bir yıkıma yol açmasının ardından birçok ülkede Türkiye için yardım kampanyaları başlatıldı. 

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletine bağlı Marl kentindeki Lenkerbeck semtinde Türkiye’deki deprem felaketinin ardından depremzedeler için toplanan yardımlar kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklandı.

Yerel saatle 01.00 sıralarında meydana gelen çirkin saldırı hakkında soruşturma başlatılırken, çıkan yangın 30 itfaiye eri tarafından 2 saatlik müdahale sonunda söndürüldü.

DEPREMZEDELER İÇİN TOPLANAN YARDIMLARI YAKTILAR

Depremzedeler için toplanan yardımların tamamı kül oldu.

Kundaklama sonucu deprem yardımlarının toplandığı süpermarkette zarar görürken, yardımların bulunduğu yerde asılı bulunan Türk bayrağının ateşe atılması saldırının ırkçı bir saldırı olabileceğini gündeme getirdi.

TÜRK BAYRAĞINI ATEŞE ATTILAR

Recklinghausen Polis Sözcüsü Michael Lesch yaptığı açıklamada, "Şu anda yangının nedeni hakkında bir şey söyleyemeyiz. Güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği görüntüler inceleniyor. Görüntülerde iki kişinin bir Türk bayrağını nasıl indirip ateşe attığını görebiliyoruz. Güvenlik kameralarından alınan videolar değerlendiriliyor" dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 48
  • Kutlu 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlıktan nasibini almamış yaratiklar
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ermeni tohumu pkk dır
    Cevapla
  • Htht 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç şaşmadım bu kundakçılık Solingenden başlayarak Almanların çok sevdiği bir iş… Allah’ta sizi yaksın.
    Cevapla
  • bayram 1 yıl önce Şikayet Et
    böyle insanlıkta nasibini almamış hainler içimizde de var dışarıdakiler normal geliyor
    Cevapla
  • Hasan doğru 1 yıl önce Şikayet Et
    Kafir kafirliğinin bedelini elbet ödeyecek. Allah yardım toplayan, yardım eden tüm insanlardan razı olsun. Mallarına bin misli ile bereket ihsan etsin inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Otomobil markaları peş peşe kampanyalarını duyurdu
Selçuk Bayraktar müthiş gelişmeyi açıkladı: 2  ay içinde prototiplerini üreteceğiz