İngiltere Kraliçesi Camilla Covid-19’a yakalandı!

İngiltere Kralı III. Charles’ın eşi Kraliçe Camilla’nın Covid-19 testinin pozitif çıktığı duyuruldu.

İngiltere Kraliçesi Camilla Covid-19’a yakalandı!
İngiltere Kraliçesi Camilla Covid-19’a yakalandı!
GİRİŞ 13.02.2023 22:39 GÜNCELLEME 13.02.2023 22:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İngiltere kraliyet ailesinde Covid-19 tespit edildi. Buckingham Sarayı tarafından yapılan açıklamada, İngiltere Kralı III. Charles’ın eşi 75 yaşındaki Kraliçe Camilla’nın Covid-19 testinin pozitif çıktığı bildirilerek, Kraliçe’nin soğuk algınlığı semptomları göstermesinin ardından test yapıldığı ifade edildi.

Kraliçe’nin aşılarının tam olduğu belirtilerek, istirahat ettiği ve moralinin iyi olduğu açıklandı. Kral Charles'ın sağlık durumu hakkında ise bilgi verilmedi. Kraliçe Camilla, geçtiğimiz yıl şubat ayında da Covid-19’a yakalanmıştı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • bize her yer... 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük şeytan ingiltere
    Cevapla
  • Cngz56 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün kraliyete kıran girer inşaallah Afganistan'da adam öldürür pişmanda değilllermiş ulan şeytanlar ne zaman yaptıklarından pişman olmuş ki
    Cevapla
  • Armağan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün derdimiz bu olsa keşke
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Troller insanlıktan çıktı! İBB çukurunda ölen çocuk için Ekşi Sözlük'te iğrenç yorumlar
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!