Son dakika haberi: ABD'den kritik Türkiye hamlesi!

Son dakika haberi... ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, 2 büyük deprem sonrası dayanışma sergilemek ve taziye amacıyla Türkiye'yi ziyaret edecek.

GİRİŞ 19.02.2023 07:16 GÜNCELLEME 19.02.2023 09:36
Bu Habere 299 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler sonrasında dayanışma sergilemek ve taziyelerini iletmek amacıyla 19-20 Şubat 2023 tarihlerinde ülkemize bir ziyaret gerçekleştirecektir" denildi.

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken

Açıklamada ayrıca "Konuk Bakanın, ABD’nin de yardım faaliyetlerini sürdürdüğü deprem bölgesini ziyaret etmesi ve 20 Şubat günü Ankara’da Sayın Bakanımızla ikili bir görüşme gerçekleştirmesi öngörülmektedir" ifadeleri kullanıldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 299
  • Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Halen daha utanmadan arlanmadan,DEAŞ'a karşı partnerlerimiz YPG ile birlikte yoğun mücadele ediyoruz diyorlar,Suriye'nin milyarlar dolar değerinde olan petrollerini çaldıklarını ört bas edebilmek için,çok namussuzsun ABD ,kelimeler ile anlatılamaz ...Allah sana yaşadığımız depremlerin 1000 mislini yaşatsın !!!
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Kan içici köpekbalıkları, kan kokusunu duydu. Bu terörist devletle ilişkileri ne zaman bitireceğiz? Son 40 yılda 12 Eylülü desteklediler, 28 Şubatı, 15 Temmuzu desteklediler. PKK'nın en büyük sponsoru bunlar. Yunanistanı silaha boğdular. Daha neyi bekliyoruz bunlarla küsmek için?
    Cevapla
  • A k A 1 yıl önce Şikayet Et
    İt puslu havayı sever
    Cevapla
  • Adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslında bu ülke dost falan değil. Bizede yardım falan yapmasın hükümet depremden sonrasını kontrol altına almasay dı yardım adı altında kim bilirbaşımıza ne işler açacaktı
    Cevapla
  • murtaza 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerika deyince,en az bir ay düşünmek gerek,Amerika deyince,insanın aklına gelen ilk kelimeler,iki yüzlü,hain,katil,sömürgeci,gaspçı, müslümanı,müslümana kırdıran,aşşağılık bir terör devleti aklıma geliyor,acaba neden.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"