AB'den Türkiye için bağış konferansı!

Avrupa Birliği dönem başkanı olan İsveç Dışişleri Bakanı, deprem için uluslararası toplumdan bağış toplamak üzere konferans düzenleneceğini açıkladı. Belçika'nın başkenti Brüksel'de yapılacak konferans, 16 Mart'ta gerçekleşecek.

AB'den Türkiye için bağış konferansı!
AB'den Türkiye için bağış konferansı!
GİRİŞ 21.02.2023 06:32 GÜNCELLEME 21.02.2023 06:32
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Birliğin dönem başkanı İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, deprem felaketi için yardım etmeye hazır olduklarını söyledi, bağış konferansı düzenleyeceklerini açıkladı.

Dışişleri Bakanı, konferansa yüksek katılım bekliyor. Toplantıya katılan Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias da deprem bölgesi ziyaretiyle ilgili diğer bakanları bilgilendirdi ve Türkiye'ye yardım çağrılarını sürdürdü.

Yardım eli uzatan bir diğer kurumsa NATO'ydu. Türkiye'ye 600 geçici barınma ünitesi gönderildiği, sosyal medya üzerinden duyuruldu. NATO, Türkiye'ye toplamda bin konteynır yollayacak. Hedef en az 4 bin kişiye geçici barınma sağlamak.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    deli Dumrul saçmalama
    Cevapla
  • Eskipazar 1 yıl önce Şikayet Et
    AB denen hiristiyan kulübü bize yardım etmez sadece dillendirir.Siz önce şu mülteciler için verdiğiniz sözleri tutun.Sizin yardımınıza da ihtiyacımız yok.Çok uyanık olunmalıdır.Bu depremler yapay gibi duruyor.2023 hedefinden bizi saptırmak istiyorlar.Bu vampirlere asla inanmayın.O gemi neden boğaza gelip demirledi?Büyük İsraili kurmak için bütün bu olaylar.Bizi kuşatacaklar aman ha çok dikkatli olun.Özellikle istihbarat hiç uyumasın.Rabbim bizi bu kafir düşmanlardan korusun amin.
    Cevapla
  • arif k. 1 yıl önce Şikayet Et
    4 bin kişiye geçici barınma sağlayacakmış Avrupa :) sevmediğiniz KATAR 10 BİN konteynır ev milyarlarca lira yardım gönderdi tek başına ? Kaldı ki 4 bin kişiye barınmayı bizim mahalle muhtarlarımız bile sağlar AVRUPA olarak sizi ZORA SOKMASIN BU YARDIM?
    Cevapla
  • Vatandaş! 1 yıl önce Şikayet Et
    ÖLÜMÜNE Erdoğan ! Bilim kilisesinin KORKAKLARI gibi olmayacağız ! Nihai olarak ALLAH o bilimin de üzerinde ! Bu dünya daha önce de kendini TANRI zanneden hastalıklı insanlar GÖRDÜ ! Yeni bir şey yaşamıyoruz !
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Teröre ve teröristlere verdiğinizin küçük bir kısmı bile Büyük olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fide dağıtımında 5 bin kişi, kuyruk oluşturdu
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...