'Nükleer silahlarla kendimizi savunuruz'

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, Rusya'nın nükleer silahlarla kendini koruma hakkına sahip olduğunu söyledi.

'Nükleer silahlarla kendimizi savunuruz'
'Nükleer silahlarla kendimizi savunuruz'
GİRİŞ 23.02.2023 06:24 GÜNCELLEME 23.02.2023 09:40
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, "ABD'nin Rusya'nın yenilmesini istemesi durumunda Moskova yönetiminin nükleer silahlarla kendini koruma hakkına sahip olduğunu" söyledi.

Telegram kanalı üzerinden açıklamalarda bulunan Medvedev, ABD'nin Rusya'nın yenilgisini istemesi halinde, tüm makul güçler için küresel bir çatışmanın eşiğinde olunduğunun aşikar olacağını belirtti.

Medvedev, bu durumda Rusya'nın nükleer silahlar dahil her türlü silahla kendini savunma hakkının bulunduğunu vurguladı.

Rusya’nın ABD'yle imzaladığı Stratejik Silahların Azaltılması Anlaşması'nı askıya almasını değerlendiren Medvedev, "Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, savaş alanında Rusya’yı mağlup etmek imkansızdır." yorumu için tam da bu nedenle anlaşmanın dondurulduğunu söyledi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    alllah muhafa za. birini. filandiya atarsa ve. ordan Polonya bak bakın neler olur.
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Medvedev efendi sen nükleer silah kullanırken kimsede sana gül atmaz tepeden akıllı ol Rus halkını zaten gereksiz bir savaşa soktunuz yazık o insanlara ateşi körüklemenin kimseye faydası olmaz... ukrayna savaşını durdurun bu savaşın size hiçbir kazancı olmaz arkasında abd ve Avrupa Birliği olan ukrayna size yıllarca direnir yıpratma savaşına dönerki olanda bu zaten... savasi bitirin vatandaşınız rahat etsin yaptırımlarla ezilmesin..savaşın kazananı olmaz...
    Cevapla
  • 2 yüzlü 1 yıl önce Şikayet Et
    1990 Rusya Almanya'nın birleşmesini onaylarken...Nato'nun Rusya'ya Doğuya genişlememe sözü ne olacak?!
    Cevapla
  • mevhibe inal 1 yıl önce Şikayet Et
    Mecbur yoksa silecekler! Bölgemizde nüfus azaltıp, sömürmeye kalkan Siyonist zihniyet.... Körfez Savaşı ve Irak işgallerinde Rusya karışmadı diye gemi azıya aldı. Karadeniz, Akdeniz, Orta doğu, İpek yolunu...derken Asyayı, Afrikayı isterim diyerek aç gözlülüğünün bitmeyeceğini gösterdi.
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerika Avrupa İsrail şeytan ülkelerin nükleer bomba silahı var lakin yokmuş gibi davranıyor. Rusya'nın açık açık haber olması Rusya'nın kendi kuyusunu kalması demektir. Amerika Avrupa enformasyonda ve psikolojik savaşta çok ilerideler. Azgın ülkelerin uslu olması için savaş ve açlık çare. Eden bulur sözü boş söz değil.
    Cevapla
  • Hyr 1 yıl önce Şikayet Et
    Nükleer bombayı seçenek sayan herkes hem deli hem zalim hem de gerzek.
    Cevapla
  • Yavaş yavaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ambargolarla zayıflatmak, Sinsice sınırlara Silah-Terörist yığmak. Önce Darbelerle bölüp sonra İşgallerle Milyonları bombalamak nasıl?!
    Cevapla
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD nükleer silah kullanmadı da ne oldu;Bak İran’a,Irak’a,Suriye’ye,Afganistan’a,Filistin’e?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hiçbirinin haberi yok! Gençlere 'önden kredi'
Birleşmiş Milletler'den son dakika Refah açıklaması! İsrail'e sert tepki