Zelenski: Kırım'ı geri alacağız

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Kırım'ı geri alarak barışı yeniden sağlayacaklarını kaydetti.

Zelenski: Kırım'ı geri alacağız
Zelenski: Kırım'ı geri alacağız
GİRİŞ 26.02.2023 16:29 GÜNCELLEME 26.02.2023 16:29
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Rusya'nın 9 yıl önce Kırım'ın ilhak sürecini başlatmasıyla ilgili paylaşımda bulundu.

Volodimir Zelenski, "Rus saldırganlığı 9 sene önce Kırım'dan başladı. Kırım'ı geri alarak barışı yeniden tesis edeceğiz. Bu bizim toprağımız. Bizim insanlarımız. Ukrayna bayrağını Ukrayna'nın her köşesine geri getireceğiz. Kırım özgür olacak" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 24
  • atalay07 1 yıl önce Şikayet Et
    ukrayna nın beşar esadısın sen halkını kırdırmaktan bıkmadın
    Cevapla
  • ddkrkt 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerkan uşağı
    Cevapla
  • Anonim 1 yıl önce Şikayet Et
    Kafasına sarmat yemeden akıllanmayacak bu yahudi kelbi. Avrupa bu çomarları iyi kullanıyor, rusya da slav öldürmemek için çok hassas davranıyor. Yoksa şimdiye kadar Moldova Polonya ukrayna İsveç Finlandiya rus toprağı olurdu.
    Cevapla
  • bozok_01 1 yıl önce Şikayet Et
    alırsın alırsın ama ne alırsın, binlerce ölü ve babayı alırsın
    Cevapla
  • Aladağ 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar Ukraynalı tanıdığım varsa hepsi bu adamı haklı buluyor hepsi hala ab ya ve nato ya gireceğiz diyor bunlar gibi düşünüp ye Yunanistan 12 mile çıkarırsa o zaman 3 dünya savaşı çıktı derim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?