ABD'de yaşlı bir adamı öldüren köpeğin sahibine tutuklama

ABD’nin Texas eyaletinde bir köpek 81 yaşındaki yaşlı bir adamı öldürdü.

ABD'de yaşlı bir adamı öldüren köpeğin sahibine tutuklama
ABD'de yaşlı bir adamı öldüren köpeğin sahibine tutuklama
GİRİŞ 27.02.2023 17:34 GÜNCELLEME 27.02.2023 17:34

ABD’nin Texas eyaletinde San Antonio şehrinde bir köpek 81 yaşındaki yaşlı bir adamı öldürdü. Yetkililer 81 yaşındaki adamın evinin önünde arabadan inerken köpek saldırısına uğradığını belirtti.

YAŞLI ADAM HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Amerikan Staffordshire teriyeri türü olduğu tespit edilen köpek kontrol altına alınırken hastaneye kaldırılan yaşlı adamın hayatını kaybettiği öğrenildi. Olay yerine gelen ekiplerin köpekleri mızrak ve kazmalarla zor durdurduğu belirtildi.

KÖPEĞİN SAHİBİ TUTUKLANDI

San Antonio polisi köpeklerin sahibinin tutuklandığını açıkladı.

Köpeklerin sahibi Christian Alexander Moreno ölümcül bir saldırıya karışan bir köpeğe sahip olmak ve yaşlıları yaralamakla suçlanıyor.

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sabit ve hareketli kara hedefleri nokta atışıyla imha edildi
Fenerbahçe'ye teklif yağmuru: 8 futbolcuya yoğun talep!