CHP'li Çeviköz açıkladı: İşte altılı masanın cumhurbaşkanı adayı planı

CHP Genel Başkanı Dış İlişkilerden Sorumlu Başdanışmanı Ünal Çeviköz, altılı masanın adayını, seçim tarihi kesinleştiğinde açıklayacağını duyurdu.

CHP'li Çeviköz açıkladı: İşte altılı masanın cumhurbaşkanı adayı planı
CHP'li Çeviköz açıkladı: İşte altılı masanın cumhurbaşkanı adayı planı
GİRİŞ 01.03.2023 12:52 GÜNCELLEME 01.03.2023 15:24
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

13 Şubat'ta beklenen Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı gündemli toplantısı, Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ertelenmişti. Millet İttifak'ı bu dönemde bir kez deprem gündemiyle toplanmış; aday belirleme gündemiyle ise 2 Mart'ta yani yarın toplanmak için sözleşmişti.

Altılı masanın çıkaracağı cumhurbaşkanı adayı ve ne zaman açıklanacağı ise merak konusu. Bugün, Sözcü'den Deniz Zeyrek'e konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2 Mart'taki toplantıda aday belirlense bile, adayın başka bir tarihte duyurulabileceğini ifade etti.

CHP Genel Başkanı Dış İlişkilerden Sorumlu Başdanışmanı Ünal Çeviköz de Kılıçdaroğlu'yla benzer bir açıklama yaptı.

Amerikan CNN International'dan Becky Anderson'a konuşan ve yarın yapılacak toplantıya dikkat çeken Çeviköz, "Altı muhalefet partisinin liderleri yarın bir araya gelecekler. Toplantılarında cumhurbaşkanı adayının belirlenmesini görüşecekler. Buna karar verildiğinde, sanırım seçim tarihinin açıklanmasını bekleyeceğiz. Seçim tarihi de açıklandığında, cumhurbaşkanı adayını açıklayacaklar. Kendimize oldukça güveniyoruz" dedi.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 37
  • Hamdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir şey açıklayacakları yok yemek yer çay içip dağılırlar.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    REİS karşısına kim çıkarsa çıksın bizim için fark etmez
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimse ilgilenmiyor sizin acıklayacağnız adayınızla yürrrrüüüüü. Taş arabaları
    Cevapla
  • Adalı 1 yıl önce Şikayet Et
    bir aday belirleyemeyen ülkeyi nasıl yönetecek...vay be...ne adaymış...bıktık sizden artık...şu seçim gelip...reis yerine otursa da...şu bir iş bilmezlerden kurtulsak...inşaallah...
    Cevapla
  • Sert soyler 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar adayda da uzlamasamiyorlar acaba secildikleri zaman nasil uzlasirlar yap boz bunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den çok sayıda ile sarı kodlu uyarı: Yeni harita yayımlandı!
Alex de Souza sürprizi! Anlaşma sağlandı: Süper Lig'e geri dönüyor