Bill Gates dede oldu

Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in kızı Jennifer Gates, eşi Nayel Nassar ile birlikte ilk bebeklerini kucaklarına aldı.

Bill Gates dede oldu
Bill Gates dede oldu
GİRİŞ 08.03.2023 10:20 GÜNCELLEME 08.03.2023 10:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mıcrosoft'un kurucusu Bill Gates dede oldu. Gates'in en büyük kızı 26 yaşındaki Jennifer Gates ve eşi Nayel Nassar, ilk çocuklarının dünyaya geldiğini duyurdu.

Jennifer Gates Instagram hesabından bebeğini kollarının arasında tutarken çekilmiş bir fotoğraf paylaşarak, "Sağlıklı küçük ailemizden güzel selamlar" notunu düştü.

114 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 4. kişisi olan Bill Gates mutlu çifti, Instagram'dan paylaştığı bir hikâye ile kutladı.

Gates, "Jenn ve Nayel'i tebrik ederim. Çok gururluyum" dedi. Bill Gates'in eski eşi Melinda French Gates ise bebek fotoğrafının altına "Dünyaya hoş geldin. Kalbim taşıyor" yorumunu yaptı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 2
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Çin WUHAN labaratuarının sahibi Glaxo'nun. ( Diğer şirketi ise Tesadüf ki Aşıyı bulan PLIZER firması (SOROS DESTEKLİ? ). Bak seenn Wuhan labaratuarını yapan Alman firmasının da sorumlusu !?. Almanyada ALLIANS şirketini de satın aldı. Aaa tesadüfe bakın ki bağlı şirketleri Black ROCK, Vanguard ve Pfizer şirketleriii?? Hissedarı kimmmm? TOMBALAAA...Bill GATESSSS..!!!?
    Cevapla
  • sor 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah vermese idi sizn gücünüz yeter miydi. Alacağı zaman durdurmaya gücünüz yeter mi?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin'den açıklama! Üniversite sınavlarında yeni dönem
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu