Saçlarıyla dünya gündemine oturan Estonyalı siyasetçi

Estonya parlamentosuna milletvekili olarak giren Rain Epler, eski İngiliz Başbakan Boris Johnson ve eski ABD Başkanı Donald Trump'ın ardından sıra dışı saçıyla gündeme oturan en son sarışın siyasetçi oldu.

Saçlarıyla dünya gündemine oturan Estonyalı siyasetçi
Saçlarıyla dünya gündemine oturan Estonyalı siyasetçi
GİRİŞ 15.03.2023 13:07 GÜNCELLEME 15.03.2023 13:08
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

ABD merkezli Politico gazetesinde yer alan makale, geçtiğimiz hafta Estonya parlamentosuna milletvekili olarak seçilen ancak siyasi söylemlerinden çok saç kesimiyle tanınan milliyetçi siyasetçi Rain Epler'i gündeme getirdi.

"Trump, Johnson ve Fabricant'ı geçin, yeni ve korkunç bir saç kesimi sahnede" başlıklı makalede milliyetçi EKRE partisi üyesi Rain Epler hakkında, "Peruk gibi görünse de, 'foliküler alanda bir miktar -ama yalnızca bir miktar- gelişme olduğunu' kabul etmesine rağmen, saçının gerçek olduğunu söylüyor" denildi.

Esprili bir dille, Estonyalı siyaseçinin nasıl bir saç kesimi istediğinden emin olamadığını, bu nedenle hepsini aynı anda yaptırdığını belirten makalede ayrıca, "Savaşa hazırlanıp miğfer takmış gibi görünüyor ya da Epler aşırı sağcı olduğu için belki de gittiği berber bunun intikamını alan bir mültecidir" ifadelerine yer verildi.

Makaleye göre Epler'in başbakanlığa yükselme ihtimali oldukça zayıf iken, Estonyalı siyasetçinin saç stilinin hatırlattığı eski ABD Başkanı Donald Trump'ın 2024 Başkanlık seçimlerinde hakkındaki soruşturmalara rağmen aday olmak istediği de hatırlatıldı.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 24
  • Amanoslu 1 yıl önce Şikayet Et
    ben Berberi değişirdim
    Cevapla
  • Gasap haydo 1 yıl önce Şikayet Et
    Sarıların sülo deelmi bu
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Altın miğferli böyük savaşçı...
    Cevapla
  • Korkut 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarkan..!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben artık saça başa bakmıyom, biyer var 50 liraya saç kesiyo, sürüm yapıyorum diyo. orda hallediyorum. sakalıda kendim makinemle kesiyorum. Evlenirken ödediğim o kuaför paralarını çıkartmam lazım biyerden
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    sabah dabah ne güldüm ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem! Her ay hesaplanacak