Hindistan'da tapınakta facia: 35 ölü

Hindistan'ın Madya Pradeş eyaleti Indore şehrindeki bir tapınakta bulunan kuyunun çatısının çökmesi üzerine onlarca kişi kuyuya düştü. Kuyuya düşenlerden 35'i hayatını kaybetti.

GİRİŞ 31.03.2023 10:15 GÜNCELLEME 31.03.2023 10:42
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Hindistan'da bir tapınakta bulunan kuyunun çatısının çökmesi üzerine onlarca kişi kuyuya düştü. Kuyuya düşenlerden 35'i hayatını kaybetti.

Hindustan Times'ın haberinde, olayın Ram Navami Festivali esnasında Beleshwar Mahadev Jhulelal Tapınağı'nda bulunan eski bir büyük kuyunun (bavdi) çatısının çökmesiyle meydana geldiği ifade edildi.

35 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Festival esnasında çok sayıda kişinin eski kuyunun çatısına çıktığı ve çatının ağırlığı taşıyamayarak çöktüğü aktarılarak onlarca kişinin kuyuya düştüğü belirtildi.
Eyalet Başbakanı Shivraj Singh Chouhan, yaptığı açıklamada, "Indore Polisi ve bölge yönetiminden üst düzeyli görevliler, kurtarmayı bizzat gözetliyor" dedi.

Arama kurtarma ekiplerinin çalışmalarında su kuyusunun basamak boşluklarına düşen 35 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Hindistan Başbakanı Narendra Modi, yaptığı açıklamada hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı verdi.
 

KAYNAK: SPUTNİK
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • hedef TURAN 1 yıl önce Şikayet Et
    bizlere muslumanligi nasip eden Rabbime hamd olsun...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar kadar akılsız bir toplum yok dünyada
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Baklarının dinine hakaret etmeyin ki onlar da sizin dininize hakaret etmesinler
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ütüsnü kapatin gitsin 2 de inek atin
    Cevapla
  • E.B 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım şu hindistanlılara akıl fikir ver
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!