Bill Gates, torunuyla ilk fotoğrafını paylaştı

Microsoft'un kurucusu multimilyarder Bill Gates, torunuyla ilk fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Gates, paylaştığı fotoğrafın altına "Dünyayı keşfetmeni izlemek için sabırsızlanıyorum" notunu düştü.

Bill Gates, torunuyla ilk fotoğrafını paylaştı
Bill Gates, torunuyla ilk fotoğrafını paylaştı
GİRİŞ 07.04.2023 13:27 GÜNCELLEME 07.04.2023 13:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

114 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin dördüncü kişisi Bill Gates'in kızı Jennifer Gates, geçtiğimiz ay anne olmuştu.

Gates, cinsiyeti kız olan torunuyla ilk fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı.

27 yıllık evliliğin ardından 2021'de Melinda'dan ayrılan 67 yaşındaki multimilyarder, pembe bir kıyafet giyen bebeği kucağında tutarken çekilmiş bir fotoğrafa "Dünyayı keşfetmeni izlemek için sabırsızlanıyorum" notunu düştü.

Gates'in 58 yaşındaki eski eşi Melinda da bebekle çekilen fotoğrafını "İlk torununuzu kucağınıza almak gibisi yok" notuyla paylaştı.

Jennifer Gates ve Nayel Nassar geçtiğimiz yıl New York'ta ekim ayında düzenlenen nikah töreniyle dünyaevine girmişti.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 1
  • Bamsı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bill efendinin tavsiye ettiği aşılar vuruldu mu acaba
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...