Hamas: Netanyahu'nun sözleri bizi korkutmuyor

Hamas Hareketi Sözcüsü Hazim Kasım, İsrail'in tüm bölge ve bölgenin çıkarları için tehlike oluşturduğunu, Mescid-i Aksa'daki kimliği koruma savaşının devam edeceğini ve Netanyahu'nun sözlerinin Filistinlileri korkutmadığını söyledi.

Hamas: Netanyahu'nun sözleri bizi korkutmuyor
Hamas: Netanyahu'nun sözleri bizi korkutmuyor
GİRİŞ 11.04.2023 09:22 GÜNCELLEME 11.04.2023 09:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hamas Sözcüsü Hazim yaptığı yazılı açıklamada, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun son açıklamalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Netanyahu'nun Filistin halkına, Suriye ve İran'a karşı tehditlerine dikkati çeken Kasım, açıklamasında "İsrail tüm bölgeye ve çıkarlarına karşı tehlike oluşturuyor" ifadesini kullandı.

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun kendilerini korkutmasının mümkün olmadığını belirten Kasım şunları kaydetti:

"Düşmanın başlattığı dini savaşa karşı, Mescid-i Aksa'daki kimliği koruma savaşını sürdürecek olan Filistin halkımızı Netanyahu'nun sözlerinin korkutması mümkün değildir. Bütün gerginliklerin aslı, sistematik olarak terör uygulayan ve bunda devam edenin kendisi, işgaldir. Halkımız, özgürlük ve bağımsızlık hakkını söküp almak için meşru bir mücadelenin içindedir"

İsrail Başbakanı Netanyahu pazartesi akşamı yaptığı televizyon konuşmasında açıkça İsrail ordusunun Suriye'de askeri operasyonlar düzenlediğini itiraf etti. Netanyahu açıklamalarında "Suriye'deki İran hedeflerine karşı operasyon düzenledik Hamas Hareketi'nin Lübnan'da bir altyapı kurmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    osmalıya da Filistine de kurban olasın emi......
    Cevapla
  • erdem değer 1 yıl önce Şikayet Et
    filistin bayrağına dikkat ettiniz mi? 1. dünya savaşı yıllarında osmanlıya isyan edip de yüz binlerce Türk askerinin şehit edilmesine neden olan arap isyanlarının lideri şerif hüseyinin paçavrası! filistin diye bir ülke yoktur. o topraklar on binlerce yıldır israillilerin ata topraklarıdır
    Cevapla
  • Fasülye 1 yıl önce Şikayet Et
    İsrail diye Bir devletmi var? Bizim niye haberimiz yok
    Cevapla
  • Battal gazi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu neyin kafası ....O topraklar İsrail in ata toprağı öyle mi...yazık sana
    Cevapla
  • Mstfzgn 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanların gözümüzde İsrail diye bir devlet yoktur, ve eninde sonunda yok olacaktır, Allah'a ve peygamberlerine isyan eden, Hz isa yı sözde katleden bir topluluğun varolması mümkün değildir bu günkü durum geçici bir durumdur. Elbet bir Selahattin i Eyyübi çıkacaktır inşallah, Beni İsrail soykırımcı bir devlettir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den Refah kararı! 'Operasyon başlatılmayacak' iddiası
Enes Kanter'e ABD'de soğuk duş! Mide bulandıran skandal sonrası hakkında soruşturma açıldı