Florida Valisi: Burayı idamın başkenti yapmak istiyorum

ABD'de 2024 başkanlık seçimlerine adaylığı koyması beklenen Florida Valisi Ron DeSantis, üç mahkumun idam cezasını onayladı. DeSantis, Valisi olduğu eyaleti "ABD'nin idam merkezi" yapmak istediğini söyledi.

Florida Valisi: Burayı idamın başkenti yapmak istiyorum
Florida Valisi: Burayı idamın başkenti yapmak istiyorum
GİRİŞ 14.04.2023 10:02 GÜNCELLEME 14.04.2023 10:51
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

ABD'de Florida eyaletinin Cumhuriyetçi Valisi Ron DeSantis, eyaleti "ABD'nin idam merkezi" yapmak istediğini söyledi.

Son olarak üç mahkumun idam cezasının onaylanması tartışma yaratırken ölüm cezasını savunan Vali DeSantis, mahkemelerde infaz kararlarının hızlandırılması gerektiğini söyledi.

2024 başkanlık seçimlerine de adaylığı koyması beklenen Ron DeSantis, suçla mücadelede sert önlemler alınması çağrısı yaptı.

Dün idam edilen Louis Gaskin

Son olarak Florida'da "ninja katil" olarak tanınan Louis Gaskin, hırsızlık sırasında iki kişiyi öldürme suçlamasıyla dün idam edildi. 34 yıldır hapis yatan Gaskin'in cezası zehirli iğneyle infaz edildi.

Gaskin, Florida'da idam cezasının yeniden yürürlüğe girdiği 1976'dan bu yana cezası infaz edilen 101. kişi oldu.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 20
  • eski türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Vahşi katiller idam edilmeli
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir toplumda huzur olması güven olması güçlü adalete bağlıdır . Kısasda hayat vardır ayeti herşeyi açıklıyor . İdam şart . Adam iki kişiyi öldürmüş gülerek hapse giriyor niye biliyor ki üç öğün yemek beş on sene sonra çıkacam . Diyor . Yrilyon soygun oluyor adamlar serbest bu nedir ya .
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde Niye İdam Yok??
    Cevapla
  • Bülent kran 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde Seriat yok Demokrasi var, ne yazik ki ondan!
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Soyadına bakarsan espanik tip asacagı adamlarda dedesinin geldiği ülkelerden gelenlerdir kraldan çok kral olmak buna derler zaten dünya ne çekiyorsa bu kızıldereliler hariç bu bütün dünyadan toplamalarla kurulan ve yönetilen çakma ülkeden geliyor batsada bütün dünya kurtulsa.
    Cevapla
  • Ergün 1 yıl önce Şikayet Et
    Laiklik elden gidiyaaa yetişin KOYUNCUKLAR
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor