Pakistan Başbakanı Şerif, Hürjet için Başkan Erdoğan'ı kutladı

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, bugün ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştiren Türkiye'nin ilk insanlı süpersonik jet uçağı Hürjet için Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti. Türkiye'nin teknolojik devinimi hayranlıkla izleniyor.

GİRİŞ 25.04.2023 20:47 GÜNCELLEME 26.04.2023 11:11
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Twitter paylaşımında "Hafif muharebe uçağı Hürjet'in ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirmesi nedeniyle kardeşim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.

"HAMDOLSUN"

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, yerli ve milli ilk insanlı süpersonik jet uçağı Hürjet'in ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdiğini belirterek, "Hamdolsun. Türkiye Yüzyılı'na armağan olsun." ifadesine yer vermişti.

Erdoğan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından geliştirilen Hürjet'in hangardan çıkarak ilk uçuşunu gerçekleştirdiği anlara ait görüntüleri de paylaşmıştı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 49
  • Reşo 1 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz var olsun milletimiz sağ olsun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Dosta güven düşmana korku salarız Allah ın izniyle..
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Korusun; 14 Mayıs'da Reis kaybederse tüm bu Yerli ve Milli Projelerin tamamı rafa kaldırılır, Ülkenin Savunması zaafiyete uğrar, terör saldırıları artar, her gün şehit haberleri gelir, güneyimizde şeytan abd 'nin planı olan pkk devletinin önü açılır, Allah muhafaza bölünmenin önü açılır... Reis kaybederse, Türkiye Kaybeder, Geleceğimiz, çocuklarımız kaybeder, Ümmet kaybeder...
    Cevapla
  • Cem atik 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum. İnsanlık kaybeder.
    Cevapla
  • Önce Vatan. 1 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE kendisi ile yarış halinde. beğenmeyen kendini sorgulasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı