İsveç'in NATO hazımsızlığı: Türkiye karşıtı yeni skandala hazırlanıyorlar...

Yeni terör yasasının onaylanması beklenen İsveç'te bu kez de Türk bayrağı yakma eylemi planlanıyor.

GİRİŞ 26.04.2023 11:27 GÜNCELLEME 26.04.2023 11:39
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Türkiye ve İslam karşıtı provokasyonlarla sık sık gündeme gelen İsveç yeni bir skandala daha ev sahipliği yapacak. Yeni terör yasasının onaylanması beklenen İsveç'te bu kez de Türk bayrağı yakma eylemi planlanıyor.

TÜRK BAYRAĞINI YAKMAYA HAZIRLANIYORLAR

İsveç basınında yer alan bir haberde, 'Erdoğan'ın istediği gibi, terör yasası önümüzdeki hafta oylanacak' denildi. İsveçli politikacıların sert bir dille eleştirildiği haberde, "Allt ät alla Gothenburg" isimli bir grubun Türk bayrağını tüm dünyanın gözü önünde yakmaya hazırlandığı yazıldı.

NATO ÖFKESİ

Türkiye ve Başkan Erdoğan'a yönelik hadsiz ifadelerin sıralandığı haberde, İsveç'in NATO üyelik süreci kapsamında Türkiye'ye terörle mücadele sözü vermesi de eleştiri oklarının hedefi oldu.

Türkiye'de bayrağa saygısızlığın yıllarca hapis cezası gerektirdiği ancak İsveç'te yasal olduğu ifade edildi. 3 Mayıs'ta da tüm dünyanın gözü önünde Türk bayrağı yakılacağı söylendi.

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 65
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir cikabilsek su nato dan Allah in yardim et
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    onlara güvenilmez
    Cevapla
  • tezcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde Türkiyenin her yerinde isveç bayrağı yakalım
    Cevapla
  • Selami 1 yıl önce Şikayet Et
    isveç pkk nın kölesi olmuş. gerçi bayraklarının bir değeri yok ama biz de pkk ve isveç bayrağını fosseptik çukuruna batırıp yakarız
    Cevapla
  • kim kimdir 1 yıl önce Şikayet Et
    o halde isveç bayragı yakmakta bir sorun yok. adamlar için normal.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı
Özel hastanede yenidoğan vurgunu