France 24: Tüm ters rüzgarlara rağmen Erdoğan kazanacak

France 24'te yer alan bir analizde seçim sonuçlarını tüm dünyanın merakla beklediği ifade edilerek, Erdoğan'ın "tüm ters rüzgarlara" rağmen zafere yürüyebileceği belirtildi.

GİRİŞ 26.04.2023 15:20 GÜNCELLEME 26.04.2023 17:04
Bu Habere 116 Yorum Yapılmış

Türkiye'de seçime sayılı günler kaldı. Dünya basınında 14 Mayıs'ta ortaya çıkacak tabloya dair analizler yapılmaya devam ediliyor.

TÜM DÜNYANIN GÖZÜ SEÇİMLERDE

France 24'te yer alan bir analizde seçim sonuçlarını tüm dünyanın merakla beklediği ifade edildi:

"Önümüzdeki ay yapılacak 2023 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimleri Batı başkentlerinde ve Moskova'da hevesle izlenecek. Analistlere göre Rusya görevdeki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklerken, Batı zımnen onun ana rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'nu tercih ediyor."

ERDOĞAN ÇOK ETKİLİ BİR POLİTİKACI

Batılı liderlerin Erdoğan'ı istemediğini söyleyen Washington DC merkezli Stratejik ve Uluslararası Çalışmalar Merkezi'nden Jeffrey Mankoff "Pek çok Batılı yetkili ve lider, Erdoğan'la ilişkilerde hayal kırıklığı hissediyor" ifadelerini kullanıyor.

"Erdoğan çok etkili bir politikacı - bu nedenle, tüm ters rüzgarlara rağmen yeniden seçilebileceğine dair makul bir his var."

 

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 116
  • Erhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa çifte standart uyguluyor bay Kemal e seçim malzemesi verilmiş vizesiz AB Ve dün bir Alman yetkili açıklama yapıyor AB Ankara anlaşmasına atıfta bulunuyor aslında AB Türkiye ye Türk vatandaşlarına karşı adaletsiz ve haksız davrandığını resmî olarak itiraf ediyor AByi Türkiye’ devlet olarak mahkemeye vermeli Yüklü tazminatlar ödemesi gerekir Avrupanın
    Cevapla
  • Ank 1 yıl önce Şikayet Et
    Bundan kümse şüphe etmesin Allahın izni ve milletimizin teveccühü işe reis başkomutan İnş. Geridekileride temizleyecek
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Zillet ittifakinin arkaainsda ABD oldugu belli amaç iç savasi çikartip but bahaneyle Türkiyeyi isgal etmek için .Türkiye bunlara hazir olmali çünkü bu seferki darbe 15 temmuzdan daha güçlü olacak ,Baba fetö ABD kendi askeriyle yapar Yunandan girebiliir o yüzden seçime 1 gün kala S 400 ler kurulmali
    Cevapla
  • Mosafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Zillet otifakinin amaçlari belli Erdogan hile yaparak kazandi deyip iç savasi çikaracaklar mesaji Kandilliden çoktan geldi Kanndiliye emir veren amerika savas deniz alti gemilerini o yüzden gönderdi bu bahaneyle Türkiyeyi isgal etmek için .Türkiye bunlara hazir olmali çünkü bu seferki darbe 15 temmuzdan daha güçlü olacak ,Baba fetö ABD kendi askeriyle yapar
    Cevapla
  • Mosafir 1 yıl önce Şikayet Et
    REiS seçimi rahatlikla kazanacak istatistikler bunu gösteeiyor bunlarda biliyor amaçlari sonra bunlar çikip Erdogan hile yaparak kazandi deyip iç savasi çikaracaklar mesaji Kandilliden çoktan geldi Kanndiliye emir veren amerika savas deniz alti gemilerini o yüzden gönderdi bu bahaneyle Türkiyeyi isgal etmek için .Türkiye bunlara hazir olmali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1 milyon TL altında 8 araç modeli kaldı!  İşte araçların listesi...
Tarım Kredi Market'ten 45 üründe büyük indirim