Kaybolan çocuk İHA yardımıyla bulundu

Kaybolan 3 yaşındaki kız çocuğu, polis ekiplerinin insansız hava aracıyla bulundu.

Kaybolan çocuk İHA yardımıyla bulundu
Kaybolan çocuk İHA yardımıyla bulundu
GİRİŞ 01.05.2023 12:13 GÜNCELLEME 01.05.2023 12:13

Olay, ABD’nin Washington eyaletindeki Kittitas ilçesinde meydana geldi. Yerel saatle 09.20 sıralarında aile, polisi arayarak 3 yaşındaki kızlarının kaybolduğunu bildirdi. Kırsal bir bölgede yaşayan ailenin yardımına Kittitas Şerif Departmanı yetişti.

İHA İLE ARAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

Arama kurtarma çalışmaları ise insansız hava aracıyla yapıldı. Arama çalışmalarına köpekler ve bir helikopter de katıldı.

EVİN 300 METRE İLERİSİNDE BULUNDU

İnsansız hava aracı, kız çocuğunu yaşadığı evin 300 metre ilerisinde tek başına yürürken tespit etti. Polis ekipleri daha sonra kızın bulunduğu noktaya yönlendirildi. Küçük çocuk, kayboluşundan yaklaşık 2 saat sonra ailesine teslim edildi.

KAYNAK: DHA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!