Barzani’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani, seçimlerdeki başarısından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti.

Barzani’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik
Barzani’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik
GİRİŞ 18.05.2023 09:53 GÜNCELLEME 18.05.2023 14:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

IKBY Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefon görüşmesi yapan IKBY Başkanı Neçirvan Barzani’nin milletvekili seçimlerindeki başarısından dolayı Adalet ve Kalkınma Partisi’ni tebrik ederek, ikinci turu yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarılar dilediği belirtildi.

"ERDOĞAN'IN ZAFERİ TÜRK HALKI İÇİN GEREKLİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimlerin ikinci turunu kazanacağına olan güvenini ve inancını dile getiren Barzani, Erdoğan'ın zaferini Türk halkının geleceği için önemli ve gerekli olarak nitelendirdi. IKBY’nin Türkiye’deki seçimleri büyük ilgiyle takip ettiğini kaydeden Barzani, demokrasi sürecinin başarılı bir şekilde geçmesinden duyduğu mutluluğu ifade etti.

KAYNAK: İHA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Morelli 11 ay önce Şikayet Et
    Iraka param parca eden amarikanin israilin yalakasidir bunlar iraka param parca eden barzaniyle siilerdir kurban bayraminda saddam huseyini asanlar bunlar kutsal dinimizi zerre kadar saygisi yok yahudilerin gudumunde calisiyor bunlar guvenilmez devlet olma umudu olsa hainlige baslarlar
    Cevapla
  • Morelli 11 ay önce Şikayet Et
    Bunlara guven olmaz bugun sever yarin dover
    Cevapla
  • vanlı hasan 11 ay önce Şikayet Et
    hepimiz ümettin ve osmanlının yetimiyiz birlik olmasak yok oluruz bu adam iyi adam dile değil köke bakın gecmişe bakın
    Cevapla
  • Melih z 11 ay önce Şikayet Et
    Barzani PKK düşmanı açıklama yapınca CHP liler kuduruyor. Onu PKKlı olmakla suçluyor. Çok ilginç bu CHP li olmak işi. Yahudiye dost, şii'ye dost, evanjelistlere dost. Sünni olunca ırk farketmiyor düşmanlık için
    Cevapla
  • Kul insan 11 ay önce Şikayet Et
    İstemez uzak dur bizden.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti