Klozetten çıkanı görenler şoke oldu

İguanaların ciddi bir sorun haline geldiği Florida'da yaşayan adam, "21 yıldır bu evde yaşıyorum ve başıma daha önce böyle bir şey gelmedi. Bir 21 daha da gelmemesini umuyorum" dedi.

Klozetten çıkanı görenler şoke oldu
Klozetten çıkanı görenler şoke oldu
GİRİŞ 25.05.2023 14:56 GÜNCELLEME 25.05.2023 15:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan bir adamın klozetinden iguana çıktı. 58 yaşındaki John Riddle, tuvaletten gelen su sesleri üzerine klozete baktığını ve bir iguana gördüğünü söyledi.

"Aşağıya baktım ve bu korkmuş sürüngenin bana baktığını gördüm" diyen Riddle, iguanayı yakalamak için havuz temizleme aparatı kullandığını ancak başarısız olduğunu anlattı.

İguanayı eliyle almaya karar veren Riddle, klozetten kendi kendine çıkan hayvanı evin dışına kadar kovaladığını dile getirdi.

Riddle, "İguanalara alışkınım ama klozetimde değilim. 21 yıldır bu evde yaşıyorum ve başıma daha önce böyle bir şey gelmedi. Bir 21 daha da gelmemesini umuyorum" ifadelerini kullandı.

İguanaların ciddi bir sorun haline geldiği Florida eyaletinde, geçtiğimiz yıl da benzer bir olay yaşanmıştı. Miami yakınlarında yaşayan Michelle Reynolds, tuvaletinde bir iguana bulmuştu.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 2
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    bir 21 daha yaşama ihtimalin çok az
    Cevapla
  • misafir 11 ay önce Şikayet Et
    sürpriz yapmıştır belkide
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu sahaya iniyor... 100 savaş gemisiyle gövde gösterisi
Ankara’da şoke eden görüntü! Taksi durağını pompalı tüfekle delik deşik etti