Alman BioNTech, akciğer kanseri ilacında ilerleme kaydetti

Alman biyoteknoloji firması BioNTech, akciğer kanserine karşı bir ilaçta ilerleme kaydedildiğini bildirdi.

Alman BioNTech, akciğer kanseri ilacında ilerleme kaydetti
Alman BioNTech, akciğer kanseri ilacında ilerleme kaydetti
GİRİŞ 02.06.2023 22:49 GÜNCELLEME 02.06.2023 22:49
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

BioNTech ve ABD merkezli OncoC4'den yapılan ortak açıklamada, şirketlerin akciğer kanserine karşı OncoC4’un antikor adayı ONC-392'nin (gotistobart) faz ½ denemelerinde cesaret verici işaretler alındığı belirtildi.

Antikor adayının katılımcıların yaklaşık yüzde 30'unda kanser tümörlerini küçülttüğünün görüldüğü aktarıldı.

Yetkililerden onay için gerekli olan Faz 3 denemelerinin yılın üçüncü çeyreğinde başlamasının planlandığı belirtildi.

BioNTech ve OncoC4, 20 Mart’ta akciğer kanseri ilaç adayını birlikte geliştirmek ve ticarileştirmek için iş birliği yapacaklarını duyurmuştu.

İş birliği süresince, BioNTech, OncoC4’ye 200 milyon dolar ön ödeme yapacak ve iş birliği döneminde şirkete çeşitli ödemeler ve kademeli telif ücreti sağlayacak.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Selim 10 ay önce Şikayet Et
    Almanya’dan kaçtı bunlar be hala ne reklamını yapıyorsunuz bu küreselci çetenin firmasını ? Almanya’da sağlık bakanı Alman devlet televizyonunda insanlara bu aşının yan etkilerini söylemedik, hata ettik dedi siz hala ne diyorsunuz Allah aşkına ?
    Cevapla
  • Kul insan 10 ay önce Şikayet Et
    Almanya dan İngiltere ye neden gittiler veya kaçtılar. Korona virüsü ilacının yan etkileri ile insanlar boğuşuyor şuan. Bunun hesabını soracak biri çıksın artık. Allah'ın cc hesabı yakında.
    Cevapla
  • VATAN61 10 ay önce Şikayet Et
    biontech corona aşısından sebep kalp krizi gecirip ölenlerin ve öleceklerin haddi hesabı yok, aşıda kullanılan güçü azaltılmış canlı virüz zamanla vucudda yaşamayı öğreniyor ve kan pıhtılaşmasına sebep oluypor bu ise kalp krizinden ölmek demek........
    Cevapla
  • Uygurlu 10 ay önce Şikayet Et
    Aşı maşı hikaye. Bol bol yoğurt, kefir gibi şeyler yiyin. Bağışıklık sisteminizi geliştirin. Kanser dahil birçok hastalığa yakalanmazsınız. Bunun ispatı çernobilde yapılmış. Probiyotik yiyen köyde tek bir kanser vakası görülmemişken diğer yerlerin tamamı kanserden etkilenmiştir.
    Cevapla
  • Tokyolu 10 ay önce Şikayet Et
    Onlardan bol yiyince gözlerimizde çekikleşecek mi acaba ?
    Cevapla
  • gercekci 10 ay önce Şikayet Et
    Amin Bilerek yaptilar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık