Eski Beyaz Saray doktoru Reiner: Biden, baston kullanmalı

Eski Beyaz Saray doktoru Reiner, 81 yaşındaki ABD Başkanı Biden'ın artık baston kullanması gerektiğini belirtti.

GİRİŞ 03.06.2023 22:57 GÜNCELLEME 03.06.2023 22:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Eski ABD Başkanı George W. Bush döneminde Beyaz Saray’da sağlık danışmanı olarak görev yapan kardiyolog Jonathan Rayner, CNN'e demecinde, Başkan Joe Biden’ın son düşme olayının ardından artık baston kullanması gerektiğini söyledi.

ABD Başkanı Joe Biden'ın düşüşü gündem olduABD Başkanı Joe Biden'ın düşüşü gündem oldu

Rayner, "Dışarıdan kötü görünüyor, onun adına talihsiz bir andı, bir kum torbasına takıldı" diyerek, insanların, özellikle yaşlıların sık sık düştüğüne vurgu yaptı.

Amerikan liderinin daha önce de benzer talihsizlikler yaşadığını anımsatan doktor, bu tür ‘dengesiz’ yürüyüşün muhtemelen artritten kaynaklandığını, bu nedenle bir şeye tökezlediğinde dengeyi korumanın zor olduğunu belirterek, “Başkan'a çok dikkatli olmasını tavsiye ederim, düzgün olmayan yüzeylerde baston kullanmak kötü fikir olmayacaktır. Dışarıdan görünüşünü beğenmeyebileceğini biliyorum ama düşüş çok daha kötü görünüyor” diye konuştu.

Biden, Colorado eyaletinde katıldığı Hava Harp Okulu'nun mezuniyet töreninde sahneden ayrıldığı sırada dengesini kaybederek yere düşmüştü.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Bozkurt 10 ay önce Şikayet Et
    ABD nin durumu aynı biden gibi
    Cevapla
  • Torun 10 ay önce Şikayet Et
    Dünyayı hep 70 - 80 yaş grubu yönetecek böyle giderse. Biden Trump. Putin. Çin öyle. Bizim de çok farkımız yok.tlrun vakti artık yaşını almış kişiler için
    Cevapla
  • ebabil 65 10 ay önce Şikayet Et
    yürüyecek hali yok bırak artık siyaseti
    Cevapla
  • Köylü 10 ay önce Şikayet Et
    ABD nin çöküşü olsun inşallah
    Cevapla
  • Mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    Çocuklar büyüdü boştaki yürüteci abd konsololuna gönderecem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi