Elon Musk'tan cesur karar: LGBT lobisinin gerçek yüzünü ortaya çıkardı!

Hiçbir sosyal ve dijital platformlarda yayınlatılmayan, sansür uygulanan Amerikalı yazar Matth Walsh’ın ‘Kadın nedir?’ isimli belgeseli, Elon Musk’ın cesur kararıyla Twitter'da yayınlandı. Bu karar sonrası peş peşe istifalar geldi.

GİRİŞ 06.06.2023 01:19 GÜNCELLEME 06.06.2023 09:43
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Amerikalı yazar ve yorumcu Matth Walsh’ın 2022 yılında yayınladığı ‘Kadın nedir?’ isimli belgeseli, LGBT derneklerinin ve güçlü lobilerin sansürüyle savaşmaya devam ediyor. Belgeselin yayınlandığı haber sitesi The Daily Wire, yayın yıl dönümünde içeriği Twitter’dan da yayınlama kararı aldı. Belgeselde; Amerika’da çalışan çalışmayan, kadın erkek, genç yaşlı ve LGBT’lilere yöneltilen ‘Kadın Nedir?’ sorusuna cevap bulunamadı.

Filmdeki soru çok basit" "Kadın nedir?" ABD'de bu sorunun cevabını kadınlar günü yürüyüşündeki kadınlar bile veremiyor! Kadın kavramının yok edildiğini gösteriyor. 

Belgesel yayına hazır olduğu günden bugüne tanıtım videoları dışında YouTube’un kısıtlama politikasıyla karşı karşıya kaldı. Belgeselin tamamı Netflix gibi YouTube’da da yayınlanamadı.

LGBT'DEN TWİTTER'A KARALAMA KAMPANYASI

Twitter’da ise son günlerde 'Kadın Nedir?' belgeseli gündeme geldi. The Daily Wire haber sitesinin Twitter hesabı üzerinden yıl dönümünde yayınlanan belgesel tartışmalara sebep oldu. The Daily Wire CEO’su Jeremy Boreing belgeselin Twitter tarafından sansürlendiğini ileri sürerek Elon Musk’a şikayette bulundu. Boreing, kullanıcıların içeriği izleyemediklerini, paylaşamadıklarını ve bir başka kişiyi etiketleyemediklerini belirtti.

Amerikalı yönetmen Robby Starbuck ise Elon Musk’ı videonun erişimini sınırlamaya karışan herkese karşı önlem almaya çağırdı. Starbuck, ‘Bunu kim yaptıysa kovulmalı’ dedi.

ELON MUSK'TAN ÖNEMLİ KARAR: HER EBEVEYN İZLEMELİ

Elon Musk, 2 Haziran'da yayınlanan belgesele Twitter tarafından sansür uygulanmasının ardından başlangıçta gelen şikayetlere karşı tepkisiz kalmayı tercih ederken, geçtiğimiz cuma günü ‘Kadın nedir?’ başlıklı belgeseli alıntılayarak, ‘Bunu her ebeveyn izlemeli’ dedi ve içeriğe uygulanan erişim engeline dair tüm sansürleri kaldırdı.

Musk’ın bu paylaşımı; LGBT’liler tarafından hedef gösterilirken, aile birliğinin korunmasını ve çocuklarına karşı LGBT propagandasının önüne geçilmesini önemseyen yüz binlerce kişi tarafından da desteklendi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 87
  • Sosyal Çalışmacı 9 ay önce Şikayet Et
    Hele şükür, dünya çapında bir bilinç oluşmaya başladı. Biz ülke ve islam olarak geçtiğimiz seçimde sapkınlığa geçit vermedik. İnşallah bütün islam ve hiristiyan aleminde karşılık bulur ve ailemizi ve çocuklarımızı kurtarabiliriz.
    Cevapla
  • Biri 9 ay önce Şikayet Et
    Kadın insanın dişisidir
    Cevapla
  • meraci83 9 ay önce Şikayet Et
    Bravo Elon Musk a ! Sapkınlığa dur demek kadın erkek her insanın fıtratı gereğidir.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Lgbt tüm dinlerde UYGUN DEĞİL...
    Cevapla
  • Koli 9 ay önce Şikayet Et
    Sapkınlığı Diktatörlük ile ezeceksin! İslamda aynen bunu emrediyor!
    Cevapla
  • Mustafa 9 ay önce Şikayet Et
    Sapkınlığı hakikat ve doğruluk ile izah ve isbat ile dalalet yolundaki çirkinliği gösterip ama asıl hakikat yolundaki güzelliği gösterip aynı Resul -i Ekrem asm 'ın müşriklere yaptığı gibi daimi yenebilirsin.. dikta ile zahiren mağlub bile etsen kalbinde yaşamaya devam eder..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!