Maduro Erdoğan fotoğrafıyla paylaştı: Yeni dünya birliği mesajı

Türkiye ile Venezuela ilişkilerine ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da yer aldığı yeni bir paylaşımda bulunan Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, yeni dünya birliği ve işbirliği mesajı verdi.

Maduro Erdoğan fotoğrafıyla paylaştı: Yeni dünya birliği mesajı
Maduro Erdoğan fotoğrafıyla paylaştı: Yeni dünya birliği mesajı
GİRİŞ 07.06.2023 10:02 GÜNCELLEME 07.06.2023 10:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Göreve Başlama Töreni'ne Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro da katılmıştı.

Törenin ardından Suudi Arabistan'a geçerek Suudi Arabistan Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile bir araya gelen Maduro, resmi sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye vurgulu bir paylaşımda bulundu.

YENİ DÜNYA İŞBİRLİĞİ MESAJI

Görüşmelere ve alınan kritik kararlara dair paylaşımına Erdoğan'la birlikte olduğu fotoğrafı da ekleyen Venezuela Devlet Başkanı, "Türkiye ve Suudi Arabistan gibi dost ülkelerdeki uluslararası çalışma gündemimiz tam bir başarıya ulaşmış, stratejik alanlarda sağlam karşılıklı yardım ve alışveriş köprüleri kurmamızı sağlamıştır. Yeni dünyanın birliği ve iş birliğinde sağlam kalıyoruz." ifadelerini kullandı.

KARDEŞİM RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim zaferinin ardından Erdoğan ile çekilmiş fotoğrafını paylaşan Nicolas Maduro, "Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştüm ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçilmesinden dolayı Venezuela halkı adına kendisine bir kez daha tebriklerimi ilettim. İlişkilerimizi pekiştiren bir zaferdir." demişti.

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Dambıracı 8 ay önce Şikayet Et
    Kuvvetle muhtemel Müslüman siyaset nedeniyle müslümanlığını gizliyor
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    teşekkürler Madura Türk Milleti de seni ve halkını çok seviyoruz
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    vatan hainleride duysun
    Cevapla
  • Misa'first 10 ay önce Şikayet Et
    Turkiyede sol sag; sag soldur.
    Cevapla
  • Artık 10 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'de Kılıçdaroğlu tüm kavramları kirletmiştir.Kendi de kirlenmiştir tabii.Aynı Fetö'nün tüm kutsal kavramları istismar ettiği gibi.Kılıçdaroğlu öncesi ben de aynı fikirdeydim,Erdoğan solcu,Baykal sağcı derdim.Erdoğan için sağcı,solcu,libarel,demokrat,muhafazakar,Kızılelmacı(ülkücü) diyebilirsiniz. Kılıçdaroğlu CHP'si içinse,lgbtci,mandacı,...diğerlerini söylemekten imtina ediyorum.
    Cevapla
  • Tayyare tb2 10 ay önce Şikayet Et
    Içimizdeki bir çok kesimden daha milli ve yerli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!
Yıldızların altında tarihi yolculuk