Maduro'dan Türkiye ve Suudi Arabistan açıklaması

Türkiye ve Suudi Arabistan ziyaretleriyle ilgili açıklama yapan Venezuela lideri Maduro "Türkiye ve Suudi Arabistan gibi dost ülkelerdeki uluslararası çalışma gündemimiz tam bir başarıya ulaştı" dedi

GİRİŞ 08.06.2023 07:46 GÜNCELLEME 08.06.2023 10:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Türkiye ve Suudi Arabistan ziyaretlerinin son derece başarılı geçtiğini belirtti.

Sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman ile fotoğraflarını paylaşan Maduro, Venezuela'nın, Türkiye ve Suudi Arabistan ile kurduğu sağlam iş birliği konularının başarıyla yürütüldüğünü belirtti.

Maduro, "Türkiye ve Suudi Arabistan gibi dost ülkelerdeki uluslararası çalışma gündemimiz tam bir başarıya ulaşmış, stratejik alanlarda sağlam, karşılıklı yardım ve alışveriş köprüleri kurmamızı sağlamıştır. Yeni dünyanın birliği ve iş birliğinde kararlı olmaya devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

Maduro, yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğan için Beştepe'de düzenlenen "Göreve Başlama Töreni"ne katılmış, sonrasında da Suudi Arabistan'a giderek Veliaht Prens Bin Selman ile Cidde'deki Selam Sarayı'nda bir araya gelmişti. 

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 2
  • Netitrebet 10 ay önce Şikayet Et
    Seviliyorsun Maduro !
    Cevapla
  • OttomaN 10 ay önce Şikayet Et
    Türkiye mi; Doğru yerdesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!