ABD Hava Kuvvetleri'nden LGBT terörüne selam!

ABD Hava Kuvvetleri'nin LGBT bayrağına selam veren asker pozunu sosyal medya hesabından paylaşması büyük tartışma yarattı.

ABD Hava Kuvvetleri'nden LGBT terörüne selam!
ABD Hava Kuvvetleri'nden LGBT terörüne selam!
GİRİŞ 08.06.2023 22:19 GÜNCELLEME 08.06.2023 22:27
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

LGBT terörü, küresel sermaye ve dijital platformlar aracılığıyla sürekli topluma empoze ediliyor. LGBT'ye karşı içerikler sosyal medyada kısıtlamaya uğrarken, kirli propagandayı yayanların paylaşımların görünürlüğünün ise artırıldığı dikkat çekiyor.

ASKERLERİNİ SAPKINLIĞIN REKLAMINA ALET ETTİLER

Özellikle; ABD merkezli olarak dünyaya pompalanan LGBT terörü Amerika'da da krize neden oluyor. Son olarak; ABD Hava Kuvvetleri, LGBT'lerin sözde 'Onur Ayı'nı Twitter'daki sosyal medya hesabından kutladı. Askerlerini LGBT sapkınlığına alet eden Hava Kuvvetleri'ne ise tepki gösterildi.

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA YARATTI

Hava Kuvvetleri'nde emekli olduğunu belirten ABD'li bir subay paylaşımın küçük düşürücü ve utanç verici olduğunu ifade ederek, "Hiçbir Amerikalı ve gerçek havacı, Amerikan bayrağı dışında hiçbir şeyi selamlamaz" diyerek tepki gösterdi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 107
  • Morelli 10 ay önce Şikayet Et
    Seytan bozuklari yok olup gideceksiniz bu nasil anlayis dogamizin en guzel renklerine sahiplenen bu seytan suruleri geberip gidecekler
    Cevapla
  • Morelli 10 ay önce Şikayet Et
    Bu avrupa amarika israil lgbtcli bunlar seytanin onde gidenleri dogamizin en guzel renklerine calan bu yahudi bozuklari yok olup gidecekler allaha karsi gelen bu seytan bozuklari acilar icinde yok olacaklar
    Cevapla
  • çrmk 10 ay önce Şikayet Et
    bunu haber diye niye atıyorsun anlamıyorum bırakın kendi renklerinde bogulsunlar bu haberi yapıpda basitleştirmeye çalışanlar diyecek bir şey bulamıyorum
    Cevapla
  • Mustafa 10 ay önce Şikayet Et
    İçi dışı işte abd
    Cevapla
  • NRK 10 ay önce Şikayet Et
    Bunların yüzünden renklerden soğuduk rengarenk giyinemiyoruz Allah yok etsin bunları.!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!