Bakan Şoygu'nun gayrimeşru oğlu savaşa değil; Türkiye'ye gitti

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun gayrimeşru oğlu olduğu iddia edilen Danila Shebunov'un, asker kaçağı bir şarkıcı olduğu, Ukrayna işgali başladıktan sonra da Türkiye'ye kaçtığı belirtildi.

Bakan Şoygu'nun gayrimeşru oğlu savaşa değil; Türkiye'ye gitti
Bakan Şoygu'nun gayrimeşru oğlu savaşa değil; Türkiye'ye gitti
GİRİŞ 09.06.2023 11:43 GÜNCELLEME 09.06.2023 11:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

68 yaşındaki Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, 2000'lerin başında hostes Yelena Shebunova'yla ilişkisinden dünyaya geldiği iddia edilen gayrimeşru oğlu Danila Shebunov'u, sır gibi saklıyordu.

Yelena Shebunova

Sahne ismi "SHEBA" ve 22 yaşında bir popçu olan Shebunov'un, Ukrayna savaşı başladıktan sonra Türkiye'ye gönderildiği ifade edildi.

Rus muhalifler tarafından ortaya atılan iddialara göre Shebunov; müzik kariyerinde hızla yükseliyor ve lüks hayatıyla da dikkat çekiyor.

"YAŞITLARI UKRAYNA'DA SAVAŞIRKEN, O TÜRKİYE'DE KEYİF ÇATIYOR"

Bilindiği üzere Rusya, Ukrayna savaşı nedeniyle seferbelik ilan etmişti. Şoygu'nun evlilik dışı oğlu Shebunov'un da eylül ayında askere çağrıldığı ama orduya katılmak yerine Türkiye'ye gittiği kaydedildi.

Yaşıtları Ukrayna'da savaşmaya giderken, Savunma Bakanı'nın oğlu olduğu ileri sürülen şahsın Türkiye sahillerinde tatil keyfi yapması, Rusya'da tepkilere neden oldu.

"O VIP BİR ÇOCUK"

Shebunov'un, savaşın başında Instagram hesabından yayınladığı görüntüleri de haberlerinde kullanan Rus muhalifler, 22 yaşındaki şarkıcının Türkiye'de denizin ve güneşin keyfini çıkardığını, masaj yaptırıp güneşlendiğini söyledi.

Gencin kimliğini ortaya çıkaran ve hapisteki Rus muhalif Aleksey Navalni'nin ekibinden olan Maria Pevchikh, "Sheba'nın askerliği ertelemeye ihtiyacı yok. Canını kurtarmak için kaçmasına da gerek yok. O VIP bir çocuk. Babası onu zaten cepheye göndermeyecek. Başkaları onun için savaşacak" dedi.

Hakkında çıkan haberler sonrası "@sheba.singer" kullanıcı adına sahip Instagram hesabını "gizliye" alan Shebunov, daha sonra tekrar "herkese açık" konumuna getirdi. Genç şarkıcının "SHEBA" isimli YouTube kanalı da açık.

"O ÇOCUK BENİM DEĞİL"

Evli ve iki çocuk babası olan Sergey Şoygu, daha önce yaptığı açıklamalarda, Yelena Shebunova'dan bir çocuğu olduğu söylentilerinin doğruyu yansıtmadığını kaydetmişti.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 2
  • HEREDOT CEVDET 10 ay önce Şikayet Et
    Farketmez ülkeme döviz lazım ☺️☺️
    Cevapla
  • Sedef 10 ay önce Şikayet Et
    Türkiye, Türkler'den başka herkes için bir cennet! Yerli halk bu ülkenin üvey evladı...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Sivasspor'u gole boğdu!
İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan tarihi İsrail kararları