Londra’da hastanede polis operasyonu: 1 kişi gözaltında

İngiltere’nin başkenti Londra’da polisin bir hastaneye operasyon düzenlediği ve bir kişinin gözaltına alındığı duyuruldu.

Londra’da hastanede polis operasyonu: 1 kişi gözaltında
Londra’da hastanede polis operasyonu: 1 kişi gözaltında
GİRİŞ 21.06.2023 22:20 GÜNCELLEME 21.06.2023 22:20

İngiltere’nin başkenti Londra’nın Brent semtindeki Central Middlesex Hastanesi’nde alınan ihbar üzerine polis operasyon başlattı. Polis tarafından yapılan açıklamada, ekiplerin bir kişiyi gözaltına aldığı ve operasyonun devam ettiği ifade edildi.

Polis açıklamasında olayla ilgili detay verilmezken, sosyal medyadaki paylaşımlarda, hastanede bıçaklı saldırı meydana geldiği ve 2 kişinin yaralandığı öne sürüldü.

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde hastane çevresinde panikle kaçan insanlar görülüyor. Devam eden olay nedeniyle hastaların geçici olarak belirlenen odalara alındığı öğrenildi.

KAYNAK: AA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!