İsrail önce hapse attı sonra evini bombalarla havaya uçurdu!

İşgalci İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'nın Nablus kentindeki Tel Mahallesi'nde Filistinli tutuklu Kemal el-Curi'nin ailesine ait evin duvarlarını patlayıcılarla yıkarak kullanılamaz hale getirdi.

İsrail önce hapse attı sonra evini bombalarla havaya uçurdu!
İsrail önce hapse attı sonra evini bombalarla havaya uçurdu!
GİRİŞ 22.06.2023 09:19 GÜNCELLEME 22.06.2023 09:23
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Bölgedeki AA muhabirinin verdiği bilgiye göre, onlarca askeri araç eşliğinde bölgeye baskın yapan teknik ekip bir binanın ikinci katındaki evin duvarlarını patlayıcılarla yıktı.

İsrail askerleri, evin yıkılmasına taş atarak engel olmaya çalışan Filistinlilere gerçek mermi ve göz yaşartıcı gaz ile karşılık verdi.

Filistin Kızılay Derneğinden yapılan yazılı açıklamada, sağlık ekiplerinin çıkan olaylarda yaralanan 201 kişiyi tedavi ettiği belirtildi.

"HER ŞEY YERİNE GELİR EV DE TEKRAR YAPILIR"

Quds net haber sitesi, Twitter hesabından, evleri yıkılan Kemal el-Curi'nin annesinin "Kemal ve Muhammed feda olsun, üzülmedik, kılımıza dahi dokunmadı. O ikisi inşallah çıkacaklardır. Şerefli isimlerimiz var, başımızı dik tuttular. Her şey yerine gelir ev de tekrar yapılır. Her şeye hamdolsun. Kurtuluş yakındır. Ümidimiz Allah'tandır" ifadelerinin yer aldığı görüntüleri yayımladı.

Filistinli tutuklu Kemal el-Curi, Nablus'ta 11 Ekim 2022'de düzenlediği silahlı saldırıda İsrailli bir askerin ölümüne neden olmuştu.

İsrail yönetimi, silahlı operasyonlarda bulunan Filistinlilerin ailelerini de evlerini yıkarak cezalandırma yoluna gidiyor.

 
KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • kamil 10 ay önce Şikayet Et
    ABD isterse bugün israil susar
    Cevapla
  • aaa 10 ay önce Şikayet Et
    Zalimler icin yaşasın Cehennem
    Cevapla
  • ünal 10 ay önce Şikayet Et
    Allahım israili Yahudilerin başına geçir
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Allah bu İsraili kahretsin inşallah.
    Cevapla
  • Vatan sevdalısı 10 ay önce Şikayet Et
    dünyanın başına bela bu lanetli kavim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..