Putin hediye edilen Kur'an-ı göğsüne koyup İsveç'e gönderme yaptı!

Vladimir Putin, Rusya'daki en eski cami olan Dağıstan Derbent'teki Cuma Camii'ni ziyaret etti. Putin, burada kendisine hediye edilen Kur'an-ı Kerim'i göğsüne koyarak İsveç'teki skandalla ilgili mesaj verdi.

Putin hediye edilen Kur'an-ı göğsüne koyup İsveç'e gönderme yaptı!
Putin hediye edilen Kur'an-ı göğsüne koyup İsveç'e gönderme yaptı!
GİRİŞ 29.06.2023 12:57 GÜNCELLEME 29.06.2023 12:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakıldığı gün gerçekleşen ziyarette Putin, bazı ülkelerde Kur'an-ı Kerim'e yapılan saygısızlığın suç olarak görülmediğine işaret ederek, "Bizim ülkemizde ise bu, hem anayasaya göre hem de ceza kanununa göre suçtur." dedi.

KUR'AN-I KERİM HEDİYE EDİLDİ

Putin, Rusya Federasyonu'na bağlı Dağıstan Özerk Cumhuriyeti'nin Derbent şehrine ziyarette bulundu. Derbent'in tarihi camisini ziyaret eden Putin, Dağıstanlı Müslümanların temsilcileriyle bir araya geldi. Müslümanların Kurban Bayramı'nı kutlayan Putin'e Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

"İNSANLARIN DİNİ DUYGULARINA SAYGI GÖSTERMİYORLAR"

Putin, hediye için teşekkür ederek "Kur'an-ı Kerim, Müslümanlar için kutsaldır ve diğerleri için de kutsal olmalıdır. Biz başka ülkelerde farklı şekilde davranıldığını biliyoruz. İnsanların dini duygularına saygı göstermiyorlar ve bunun da suç olmadığını söylüyorlar. Bizim ülkemizde ise bu, hem anayasaya göre hem de ceza kanununa göre suçtur. Biz her zaman bu kurallara bağlı kalacağız." diye konuştu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Hidayet 9 ay önce Şikayet Et
    Putin, İnşaAllah, Mushafı Şerife bu hürmetin senin hidayetine vesile olur. İnş. kalbende hürmetin var ise hidayete layık olabilirsin. Cenabı Hak c.c. söyle buyuruyor. "Kulum bana 1 adım yaklaşırsa ben ona 10 adım yaklaşırım". Allahu Ekber. Görelim Mevlam Neyler Neylerse Güzel Eyler. Belki ilerde Mücahit Nurettin - Putin diyeceğiz.
    Cevapla
  • Hacıkoç 9 ay önce Şikayet Et
    Sayın Putin müslüman ol kurtul,Müslümanlık sana çok yakışıyor.
    Cevapla
  • adalet 9 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun Putin reis
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!