Çocuk kaçakçılarını anlatan film başına bela oldu! Mel Gibson tutuklandı iddiası

Çocuk kaçakçılığı konusunda farkındalık oluşturmak adına film çeken ve konuyla ilgili bir video paylaşan dünyaca ünlü aktör Mel Gibson'ın tutuklandığı iddia edildi.

GİRİŞ 02.07.2023 08:50 GÜNCELLEME 02.07.2023 08:57
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Yazdığı ve oynadığı filmlerle dünyada gündemden düşmeyen Mel Gibson'ın 4 Temmuz'da vizyona girecek olan filmi başına bela oldu.

Çocuk kaçakçılarını anlatan ve bu konuda büyük bir farkındalık oluşturmayı amaçlayan Mel Gibson'ın tutuklandığı yönünde iddialar ortaya atıldı.

"Sound of Freedom" yani 'Özgürlüğün Sesi' isimli filmde Ukrayna'da yaşanan savaş ve çocuk kaçakçılığı konusunu vizyona aktaran Mel Gibson, geçtiğimiz günlerde de sosyal medyadan yayımladığı bir video ile konuyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

'BU SUÇU ORTADAN KALDIRMANIN İLK ADIMI FARKINDALIKTIR'

Gibson yaptığı konuşmada, "Günümüz dünyasının en rahatsız edici sorunlarından biri insan kaçakçılığıdır. Özellikle de çocuk kaçakçılığıdır. Geleceğimiz çocuklarımızdır. Şimdi, bu suçu ortadan kaldırmanın ilk adımı farkındalıktır. Gidin 'Özgürlüğün Sesi'ni izleyin." şeklinde bir çağrıda bulundu.

TUTUKLANDI İDDİASI

Mel Gibson'un bu açıklamalarının ardından sosyal medyada yayılan 'tutuklandı' yönündeki iddalar ise gündeme bomba gibi düştü.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 74
  • hıghlander 10 ay önce Şikayet Et
    İllumünati! Mel Gibson'la uğraşmayın!....rahat bırakın.
    Cevapla
  • Mete 10 ay önce Şikayet Et
    Ülkemizde de mafya sorunu var. Araziden tutun esnafa... Reis bu işin çoğunu halletti ama aşiretler sorun olabiliyor. Batı da cirit atıyorlar.
    Cevapla
  • Mahmut Akar 10 ay önce Şikayet Et
    Doğruları dile getirenler, sömürgecilerin planlarını akamete uğratıyorlar
    Cevapla
  • Murat Sahin 10 ay önce Şikayet Et
    benim de en sevdigim yabanci aktristir. cok düzgün kisilik sahibi biri. ALLAHim hidayet versin, ISLAM ile sereflendirsin. diger hollywood yildizlarina benzemez. cesur yürek, patriot, apocalypto, hz isa filmleri gibi filmleri ile ezilen masum mazlumlari konu eden bircok filmi var.
    Cevapla
  • Kurdi 10 ay önce Şikayet Et
    Ukrayna savaşı diye küçültülmüş.bir nevi yine kendileri mağdur edilmiş.onların canı sancımış.afrikadada asyada o teröristlerin kaçırdığı o savaşlardan yuttukları çocukların akıbetini kimse bilmiyor.3 5 50 rakamları değil bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!
FIFA'dan Süper Lig ekibine transfer yasağı