Çanakkale'de, Yunanistan'ın geri ittiği 84 göçmen kurtarıldı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Yunan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 84 göçmen, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

Çanakkale'de, Yunanistan'ın geri ittiği 84 göçmen kurtarıldı
Çanakkale'de, Yunanistan'ın geri ittiği 84 göçmen kurtarıldı
GİRİŞ 03.07.2023 11:51 GÜNCELLEME 03.07.2023 11:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sahil Güvenlik ekipleri, Ayvacık ilçesi açıklarında iki ayrı bölgede lastik bot içerisinde kaçak göçmen olduğu bilgisi sonrası harekete geçti.

Bölgeye giden 'KB-20', 'KB-4304' ve 'TCSG-6' isimli botlardaki ekipler, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itildiği belirtilen toplam 84 göçmenİ kurtardı.

Kaçak göçmenler, işlemlerin ardından Ayvacık ilçesindeki Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Hakan 9 ay önce Şikayet Et
    Kurtardı öyle mi ? Daha doğrusu Geri Kabul Anlaşma’sına uymuş Türkiye. Adamlar ülkemizi depolarına çevirdiler bizim basiretsizler hala daha bu leş anlaşmayı yırtıp atmıyor. Bırakın giden gitsin işte be
    Cevapla
  • Morelli 9 ay önce Şikayet Et
    Giderken bizimi sormuslar hepsini geriye postalayin nedir bu askerimizin cektigi isleri gucleri yok bunlarla ugras
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...
Çocuklarına karşı mezarlı önlem aldılar... Aydın'da 'Beni bahçeme gömün' akımı