Donald Trump'tan skandal paylaşım: Hedef gösterdi!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın, kendisinden önce başkanlık yapan Barack Obama'nın ev adresini sosyal medya hesabından paylaştı. Aynı gün Obama'nın evinin yakınında bir şüphelinin yakalandığı açıklandı.

Donald Trump'tan skandal paylaşım: Hedef gösterdi!
Donald Trump'tan skandal paylaşım: Hedef gösterdi!
GİRİŞ 07.07.2023 08:09 GÜNCELLEME 07.07.2023 08:15
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Federal savcılar tarafından yapılan açıklamada, Trump'ın kendine ait sosyal medya platformu Truth Social'da eski Başkan Obama'ya ait olduğu söylenen bir mülkün adresini paylaştığı aynı gün, bu adresin yakınındaki minibüste silahlı bir kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Savcılar, 6 Ocak 2021'de ABD Kongre Binası baskınına katılan Taylor Taranto'nun, içinde yaşadığı minibüste iki ateşli silah ve yüzlerce mermi ele geçirildiğini ve yakalandığı 29 Haziran günü Trump'ın söz konusu paylaşımını kendi sayfasında yayımladığını aktardı.

DAHA ÖNCE ABD DONANMASI'NDA GÖREV ALMIŞ 

Taranto'nun Telegram'daki paylaşımında, "Bu ezikleri kuşattık! (John) Podesta'nın ve Obama'nın cehenneminde görüşürüz." diye yazdığı, YouTube canlı yayınında ise takipçilerine "bir silah atışı için iyi bir açı" elde etmek istediğine dair ifadeler kullandığı kaydedildi.

Washington eyaletinde bir ailesinin olduğu belirtilen zanlının, daha önce ABD Donanması'nda, Irak'ta görev yaptığı bilgisi paylaşıldı.

Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ajanlarının Taranto'nun, internet ve sosyal medyadaki hareketlerini bir süredir izlediği bildirildi.

ABD medyasında da Trump'ın,Obama'nın ev adresini 29 Haziran'da paylaştığı, Taranto'nun bu paylaşımın sonrasında söz konusu adresin yakınlarında FBI ajanları tarafından tespit edildiği bilgilerine yer verildi.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15
  • HIDIR BUDUR 9 ay önce Şikayet Et
    OBAMA'yı "gizli Müslüman" olarak bu millete piar olarak parlatanları bulacaksınnn. Küreselcilerin tepesindeki bu ismi nasıl da içinize sinip parlattınız diye soracaksınn..
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 9 ay önce Şikayet Et
    “Irak ve Suriye’den askerlerimi çekmek istiyorum ama Savaş baronları bunu istemiyor” diyen Trumpt’ın da fişini çektiler??Siyonizmin dümen suyunda gitmeyen Keneddy vurulmuştur. Hatta "Filistin devletini tanıyacağım" lafları eden Clinton'la Monıka LEWINSY skandalı çıkartılmıştır.
    Cevapla
  • Doldur 9 ay önce Şikayet Et
    Trump başkan olsa da amerika iyice bir karışsa. Trump küreselcileri tek tek avlasa.
    Cevapla
  • Bulut 9 ay önce Şikayet Et
    Parçalayın bir birinizi
    Cevapla
  • Heymen 9 ay önce Şikayet Et
    Herkeste silah koleksiyonu var ve çoğu potansiyel ahlaksız ve katil, bir kaos olursa durum ortaya karışık hollywood film sahnesi gibi olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı