Rusya'da savaş uçağı denize düştü

Rusya'da Su-25 tipi savaş uçağı Azak Denizi'ne düştü.

Rusya'da savaş uçağı denize düştü
Rusya'da savaş uçağı denize düştü
GİRİŞ 17.07.2023 18:13 GÜNCELLEME 17.07.2023 18:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Rusya'nın güneyindeki Krasnodar Bölgesi'ne bağlı Yeysk kenti üzerinde uçuş yapan Su-25 tipi savaş uçağı Azak Denizi’ne düştü. Rus ordusunun Güney Askeri Bölgesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Krasnodar Bölgesi'nde Azak Denizi semalarında eğitim uçuşu yapan Su-25 saldırı uçağı düştü" ifadeleri kullanarak, pilotun kazadan sağ kurtulduğu belirtildi. Açıklamada, "Kaza sonrasında herhangi bir can kaybı olmadı. İlk raporlara göre pilot kurtarma ekipleri tarafından tahliye edildi" denildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kazanın motor arızası nedeniyle yaşanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    tabanca da çevik ve güçlüdür ama uzun namlulu her zaman uzaktan bitirir bilmediğimiz teknoloji konusunda ahkam kesiyoruz.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    F16'lar şu 25'leri çabuk avlıyor. Dünyada F16 serisi kadar hızlı ve güçlü uçak henüz icat edilmedi. F35'ler ağır ve hantal.
    Cevapla
  • tepki 9 ay önce Şikayet Et
    super guc dediklerine bak usa ucaklari gibi rus ucaklari da kus gibi dusuyor kolay hedef oluyor dunyanin parasini ver bir fuze yeterli oluyor vurmak icin
    Cevapla
  • Cengiz 9 ay önce Şikayet Et
    Su-25 ler çok eski modellerdir . Amerikanın düşen uçakları F-35 ve güya son model .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İşgalci İsrail'den Gazze'de soykırıma devam ediyor: 23 Filistinli şehit oldu
Muhteşem anları Türk pilotları görüntüledi! 'Aurora Borealis' büyüledi