Abbas ve Netanyahu Türkiye'ye geliyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 25 Temmuz'da Filistin Devlet Başkanı Abbas'ın, 28 Temmuz'da ise İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Türkiye'yi ziyaret edeceğini açıkladı.

GİRİŞ 20.07.2023 22:52 GÜNCELLEME 21.07.2023 09:32
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine icabetle ülkemize gelecek olan liderler, güncel bölgesel ve küresel meseleler hakkında fikir teatisinde bulunacak.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın, 25 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştireceği Türkiye ziyaretinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı resmi görüşmelerde, Türkiye-Filistin ilişkileri, İsrail-Filistin ihtilafı bağlamındaki son gelişmeler ile diğer güncel bölgesel ve uluslararası konular ele alınacak.

Türkiye ile dost ve kardeş Filistin Devleti arasındaki işbirliğinin daha da geliştirilmesine yönelik olarak atılabilecek adımlar da görüşmenin gündem maddeleri arasında yer alacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu da 28 Temmuz 2023 tarihinde ülkemizde ağırlayacak. Ziyaret kapsamında yapılacak görüşmelerde, Türkiye-İsrail arasındaki ikili ilişkiler tüm boyutlarıyla gözden geçirilecek; işbirliğinin geliştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alınacak.

Görüşmelerde, ikili ilişkilerin yanı sıra ayrıca güncel bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında fikir alışverişinde bulunulması da öngörülüyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 62
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    filistin halkını çoğunu severim ama bu Abbas beş para etmez Netanyahudan hiç bahsetmeye gerek yok al birini vur ötekini misali ulke çıkarı on saffa da olan bir görüşme olmalı yoksa her ikisi de dost biri değil bunun herkez bilincinde zaten.
    Cevapla
  • Battman72 9 ay önce Şikayet Et
    Şu Abbas gelmesin de kim geliyorsa gelsin
    Cevapla
  • Tual 9 ay önce Şikayet Et
    Yalanlar gerçekler
    Cevapla
  • Adsız 9 ay önce Şikayet Et
    Gelinde reise hesap verin wadenız doldu İsrail Türk bayrağı kudüste dalgalanacak Türk gücü Kudüs’e kalkan olacak bedenlerimiz kanımız canımız fedadır Kudüs’e
    Cevapla
  • VATANSEVER 9 ay önce Şikayet Et
    Vayy akp nin patronu fitne çıkarttıği topraklara Türkiye mide geliyormuş. Eğer bu millette bir zerre iman olsa idi o na bu geziyi dar ederdi mavimarmaranın hesabını sorardı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de değişim: 2K formülü
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada