Obama'nın özel aşçısı ölü bulundu

Eski ABD Başkanı Barrack Obama ve ailesinin aşçısı Tafari Campbell'ın, Obama'nın malikanesinin yanındaki gölette ölü bulunduğu açıklandı. Campbell, Obama çifti Beyaz Saray'dayken de aşçı yardımcısıydı.

Obama'nın özel aşçısı ölü bulundu
Obama'nın özel aşçısı ölü bulundu
GİRİŞ 25.07.2023 14:08 GÜNCELLEME 25.07.2023 14:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ABD'nin 44. Başkanı Barrack Obama'nın aşçısı Tafari Campbell, ABD'nin Massachusetts eyaletinde ölü bulundu.

45 yaşındaki Campbell, Obama ailesinin evinin yakınındaki bir göle kürek sörfü yapmaya gitti ve bir süre sonra gözden kayboldu. Yapılan aramalar sonucu iki gün Campbell'ın 2 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı. Tafari Campbell'ın can yeleği giymediği, kıyıdan 30 metre uzaklıkta olduğu ve cansız bedeninin suyun 2,4 metre altında sonar yardımıyla tespit edildiği belirtildi.

Obama ve ailesinin ise, Campbell'ın gölete gittiği gün evde olmadığı belirtildi.

OBAMA ÇİFTİNDEN AÇIKLAMA

Obama çifti tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Tafari, hayatımızın bir parçasıydı ve aramızdan ayrıldığı için çok üzgünüz. Bugün Tafari'yi tanıyan ve seven herkese -özellikle de eşi Sherise ve ikiz çocukları Xavier ve Savin'e- gerçekten harika bir adamı kaybetmenin yasını tutarken katılıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Campbell, Obama çifti Beyaz Saray'dayken de aşçı yardımcısıydı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 5
  • Bulut 9 ay önce Şikayet Et
    Ulan abd ye uşak köle olacana aç kal daha iyi iblisin tohumu abd
    Cevapla
  • Oğuz 9 ay önce Şikayet Et
    Clinton'ların 100 civarı cinayeti var. Masör, aşçı, bakıcı, koruma, vs. Fazla bilgisi plan herkesi öldürtmüşler. Obama da onun yolunda ilerliyor.
    Cevapla
  • İso 9 ay önce Şikayet Et
    Obama CEHENNEMİN dibine gitmede önce hazırlık icin ÖZEL AŞÇISINI erkenden cehennemin dibine YANİ YAPMASINI ÖĞREN diye göndermiş demek
    Cevapla
  • Cemil 9 ay önce Şikayet Et
    Temizletmis
    Cevapla
  • emekçi 9 ay önce Şikayet Et
    Adamların başsağlığı dileme şekli bile değişik
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik