Ava giderken avlandı: Genç adam ölümden döndü

Girdiği nehirde keşfe çıkan köpekbalığı avcısının bir timsah tarafından saldırıya uğraması anbean kameralara kaydedildi.

Ava giderken avlandı: Genç adam ölümden döndü
Ava giderken avlandı: Genç adam ölümden döndü
GİRİŞ 01.08.2023 08:46 GÜNCELLEME 01.08.2023 08:46

Bir megalodon dişi bulma umuduyla Orlando'daki Myakka Nehri'nin dibine kadar inen köpekbalığı avcısı Jeffrey Heim'e saldıran timsah, nehri kırmızı renge döndürdü.

Timsah, ne olduğunu anlamadan önce Heim'i iki kez kafasından ısırdı. Kafasına bağlanan GoPro kamera da aynı anda neler olduğunu kaydediyordu.

Saldırıda timsah görülmese de adamın kafasından çıkan nehri kıpkırmızı yaptı

Timsahın kendisi kamerada görünmedi ancak Heim ısırıldıktan sonra kafatasından kan akarken su, korkutucu bir kırmızıya döndü. Su geçirmez GoPro kafasına bağlı olmasaydı yaralarının çok daha kötü olabileceği bekleniyordu.

Hayvan, kafa derisini ve elini ısırdı ama Heim sakinliğini koruyarak başka bir darbeden kaçınmayı başardı. Nehir kıyısına vardı ve yardım istedi.

Talihsiz adamın kafasına 34 defa zımba atıldı

Kafası 34 defa zımbalanan talihsiz adam hastaneye kaldırıldı. Çektiği çileyi TikTok'ta belgeledi ve hayranlarına ameliyat olmadan önce bir hastanedeki hallerini gösterdi. Başındaki ciddi kesiklerin yanı sıra morarmış ve şişmiş gözleri bulunuyordu.

Yaralarına rağmen, saldırı onu köpekbalığı dişi toplama tutkusundan uzaklaştırmadı, hatta yaptığı açıklamada, "Nihayetinde, bir gün yaşlandığımda, en iyilerden oluşan bir müzeye sahip olmak istiyorum ve artık burada olmadığımda bu hikayeyi başkalarına aktarmak istiyorum." dedi.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik