New York’ta köpek balığı saldırısı! Plaj kapatıldı

ABD’nin New York kentinde bir kişi köpekbalığı saldırısından yaralı kurtuldu. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, saldırının olduğu plaj kullanıma kapatıldı.

New York’ta köpek balığı saldırısı! Plaj kapatıldı
New York’ta köpek balığı saldırısı! Plaj kapatıldı
GİRİŞ 08.08.2023 20:37 GÜNCELLEME 08.08.2023 20:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ABD’nin New York kentinde bulunan Rockaway Plajı'nda 50 yaşındaki bir kadın köpekbalığı saldırısına uğradı. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan kadın, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Saldırının ardından yetkililer plajı kullanıma kapattı.

Yetkililer, kadının kalçasında derin bir kesik bulunduğunu belirterek, sağlık durumunun kritik ancak stabil olduğunu ifade etti.

Söz konusu saldırı Rockaway Plajı'ndaki ilk köpekbalığı saldırısı olarak kayıtlara geçerken, ekipler köpekbalığını tespit etmek için harekete geçti.

Köpekbalığı saldırılarının küresel veritabanı olan Uluslararası Köpek balığı Saldırı Dosyası, New York’ta geçtiğimiz sene yalnızca 8 provoke edilmemiş köpekbalığı saldırısını kayıt altına alırken, saldırılarda can kaybı yaşanmadı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    siz neyin kafasını yaşiyorsunuz
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Bütun denizlerde herkes islami usullere göre yüzse kopek baligi saldirmayacak mı?
    Cevapla
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Plajlarda o kadar insanlık dışı şeyler oluyor köpek balığı dahi kabul etmiyor keşke her plajda saldirsaydi
    Cevapla
  • Vatandas 8 ay önce Şikayet Et
    Evet. Ben de ordaydim kapattilar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...